Latest Listings

 • ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  QENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE"? E specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE, është themeluar në vitin 2012, e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, me numër: LN-1989-08-2016 duke sjellë risi, drejt zhv...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar (Beginner) ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 19:30 - 20:30 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Turqisht ​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 7 javë

 • nis niveli fillestar i gjuhës Italiane
  nis niveli fillestar i gjuhës Italiane
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Italisht ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 16:30 - 18:00 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Frekuenca: 3 Herë në javë Orari: 16:30 - 18:00 Pjesëmarrja: deri në...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Frënge
  nis niveli fillestar i gjuhës Frënge
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Frëngjisht Frekuenca: 3 Herë në javë Orari: 17:00 - 18:30 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për t...

 • nis niveli fillestar për gjuhën Greke
  nis niveli fillestar për gjuhën Greke
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli fillestar për gjuhën Greke ​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar...

 • ofrohet Kurse Intensive Rusisht për Studime, Spezializime, Gjuhë në RUSI
  ofrohet Kurse Intensive Rusisht për Studime, Spezializime, Gjuhë në RUSI
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  QENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE": OFRON KURSE TË GJUHËS RUSE *Ofrohet Pregatitje e Gjuhës Ruse për të Interesuarit, që dëshirojnë të bëjnë Studime, Spezializime në Rusi. Pedagog i kualifikuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie: Kurs No...

 • nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017 Check with seller

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar g...

 • ofrohet part time fizioterapiste&masazhatore
  ofrohet part time fizioterapiste&masazhatore
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017 Check with seller

  pershendetje jam fizioterapiste dhe masazhatore ofroj masazhe anticelulite per femrat ( ofroj masazhe vetem per femra) kush eshte e interesuar ju lutem me kontaktoni ne adressen time te emailit Tel. : erisapasho88@gmail.com Cel. : erisapasho88@gmail....

 • OnStudio
  OnStudio
  Teknologji - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017 Check with seller

  Our work include 3D Animation,Motion Graphics,Video Production,TVCs, Visual Effect,Logo,Title Animations,Post Production, Print Design, and Web Graphics. Find at: https://www.facebook.com/onstudioproduction/ Adress: onstudioproduction@gmail.com

 • REAL-ESTATE
  REAL-ESTATE
  Real Estate - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017 Check with seller

  AGJENSIA JONE OFRON: *-Sherbim ndermjetesimi pronash te patundshme. *-Konsulenc per zhvillim projektesh immobiliar. *-Studim & Analize tregu.. *-Planifikim & Zbatim strategjie tregu. *-Menaxhim portofoli pronash te patundshme.

 • ARREDIM AMBIENTESH
  ARREDIM AMBIENTESH
  Tjeter - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017 Check with seller

  *-Ofrojme realizimin e interierit per ambientet. *-Me ne jetoni bukur *-Kontaktoni arkitektin tuaj per te realizuar endren tuaj.