kerkoj vend pune telework gazetari, perkthim Tiranë

Published date: 06/02/2017
 • Location: Tirane, Tiranë, Tiranë, Albania

Pershendetje, quhet Alket Goce. Kam perfunduar arsimin e larte ne Universitetin e Tiranes, dega Gazetari ne vitin 2005. Kam punuar ne disa media te shkruara dhe elektronike. Zoteroj mjaft mire gjuhen angleze dhe ate italiane dhe deshiroj te punesohem si perkthyes i materialeve te ndryshme qe mund te keni. Dy vitet e fundit jam angazhuar ne portalin bota.al ne perkthimin ne shqip te materialeve te ndryshme nga keto dy gjuhe, nga analizat dhe komentet e gazetave dhe think-tankeve me te njohura nderkombetare, tek analizat ekonomike, materiale te ndryshme nga historia, psikologjia, filozofia dhe shkenca. Perkthej edhe filma nga anglishtja dhe italishtja. Ne rast se jeni te interesuar mund te me kontaktoni ne:e-mail:alketgoce82@hotmail.com cel:0692389416

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Why CBD Oil is Changing How People Deal with Pain
  Why CBD Oil is Changing How People Deal with Pain
  Art - Argetim - Publikime - Shkodër (Kukës) - 25/03/2018

  There are few ways to Boost your immune system, and a unique method are using CBD oil. Since the majority of the CBD oil comes from hemp, it is legal to use throughout the United States. CBD Oil products comes in different varieties. CBD oil will be ...

 • Why CBD Oil is Changing How People Deal with Pain
  Why CBD Oil is Changing How People Deal with Pain
  Art - Argetim - Publikime - Shkodër (Kukës) - 25/03/2018

  There are few ways to Boost your immune system, and a unique method are using CBD oil. Since the majority of the CBD oil comes from hemp, it is legal to use throughout the United States. CBD Oil products comes in different varieties. CBD oil will be ...

 • BORA TRAVEL & TOURS
  BORA TRAVEL & TOURS
  Art - Argetim - Publikime - Tiranë (Tiranë) - 24/04/2017

  Bora Travel & Tours eshte nje agjensi udhetimi dhe turistike qe ndodhet ne qender te qytetit te Tiranes. Ne mund tju plotesojme te gjitha nevojat dhe kerkesat tuaja per te udhetuar si pushime verore dhe dimerore ne mabre boten, pushime ekonomike&...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)