Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe..
Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigjur nevojave të bizneseve, duke u siguruar që të funksionojmë si një agjenci me etikë të shëndoshë dhe të përgjegjshëm në punën tonë.
Ne punojmë për rekrutime të një fushe të gjerë, kudo ka nevojë tregu, duke siguruar kantidatë deri në nivelin më të lartë menaxherial. Klientët tanë janë kompani të profileve të ndryshëm, të cilat variojnë nga bizneset e shërbimeve, kompanitë prodhuese, bisneset e mëdha me shumë punonjës, investitorë të huaj, etj.
Suksesi ynë bazohet në një ekip me përvojë shumëvjecare në fushën e burimeve njerëzore, evidentimin e nevojave të klientit, punën e palodhur për të mundësuar plotësimin e këtyre nevojave dhe shërbim perfekt.

Adresa:
Ne hyrje te rruges se Durresit, perballe me Ish Kafe Flora, kati i 2-te, siper Studio Ligjore "Jove", prane: Embeltore Behari
Tel: +355 44807167
Email: info@albapunesim.al
Skype: albap.unesim

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ERCA është një agjensi profesionale rekrutimi në Shqipëri, me zyrën qëndrore në Dubai (U.A.E) dhe Tiranë e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve në vendet e Lindjes ...

 • Agjensi Rekrutimi - Europe Agency
  Agjensi Rekrutimi - Europe Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  “Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje ...

 • APARATE DEGJIMI te markes Widex, DANIMARKE
  APARATE DEGJIMI te markes Widex, DANIMARKE
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 14/04/2017

  ma Widex, me qender ne Danimarke eshte nje nder prodhuesit me te medhej te aparateve te degjimit ne bote. Prodhimet e saj jane te teknologjise se larte,100% dixhital dhe ka te kombinuar mire cilesine e larte me cmim te ulet. Sherbimet qe ofrojme: -Vi...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)