Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

ERCA është një agjensi profesionale rekrutimi në Shqipëri, me zyrën qëndrore në Dubai (U.A.E) dhe Tiranë e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve në vendet e Lindjes së Mesme, Europë, SH.B.A. Mirëpresim të gjithë njerëzit me talente të ndryshme të cilët ndajnë filozofinë e bashkëpunimit dhe integritetit. Njohim nevojat që kanë kompanitë dhe individët brenda dhe jashtë vendit, në sektorë specifikë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të plotësuar këto nevoja, duke ofruar kandidatë të kalibrit të lartë.

Adresa
Rruga " Emin Duraku", perballe stadiumit "Selman Stermasi"
Shk 1, Kati 1, Tirana, Albania

Numer Kontakti
+355 69 375 0772
+355 69 930 6646
+355 4 450 6261

E-mail
ercalbania@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Produsen kue lebaran
  Produsen kue lebaran
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 19/03/2018

  Kami produesen kue kering ternama seindonesia. Mari kunjungi website resmi kami.

 • Karriera.al - Portal Punesimi
  Karriera.al - Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Karriera.al Është portali lider që operon në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, ideuar për të bashkuar punëdhënësit me punëkërkuesit më të kualifikuar në të gjithë rajonin. Të gjitha kompanitë dhe punëkërkuesit e shohin portalin tonë si një bu...

 • Ana Recruitment Agency
  Ana Recruitment Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Few word about Ana Recruitment Agency… Our agency is created to link employers with potential emplyoees. Our clients are private and government companies. Our way is simple, straight forward and based on great communication and professionalism. Our c...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)