Agjensi Rekrutimi - Europe Agency Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

“Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje duke patur dhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. “Europe Agency” vjen në tregun vendas dhe atë rajonal më objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkësave të çdo punëdhënësi apo institucioni arsimor në fusha të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulencës.

Që prej vitit 2005, “Europe Agency” është e liçensuar nga Qëndra Kombëtare e Regjistrimit (QKR) me adresë Rruga “Bardhok Biba”, Qëndra e Biznesit “17 Nëntori”, Kati 2-të, Zyra Nr.5 si dhe nga Qendra Kombëtare e Liçencimit (QKL) si Agjenci Ndërkombëtare Punësimi.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Produsen kue lebaran
  Produsen kue lebaran
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 19/03/2018

  Kami produesen kue kering ternama seindonesia. Mari kunjungi website resmi kami.

 • Karriera.al - Portal Punesimi
  Karriera.al - Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Karriera.al Është portali lider që operon në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, ideuar për të bashkuar punëdhënësit me punëkërkuesit më të kualifikuar në të gjithë rajonin. Të gjitha kompanitë dhe punëkërkuesit e shohin portalin tonë si një bu...

 • Ana Recruitment Agency
  Ana Recruitment Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Few word about Ana Recruitment Agency… Our agency is created to link employers with potential emplyoees. Our clients are private and government companies. Our way is simple, straight forward and based on great communication and professionalism. Our c...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)