Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Welcome to Hospitality Jobs and Recruitment in Middle East Countries .We are dedicated to Albanian job seekers in the Hospitality Industry .We provide candidates with recruitment solution. Job Seekers can benefit career opportunities including Hotel jobs, Restaurant jobs, Tourism jobs, Oil & Gas jobs,Cruise ship jobs, Airline jobs, Airport jobs, Hospital jobs, Real estate vacancies, Supermarkets and City centers,
and other jobs in the hospitality sector.

SEND YOUR CVs TO : selos.agency@yahoo.com


Michael Khoury
Adriatik Sokoli

Group Creator
Rruga e Kavajes , Condor Center ,Kati i II
Tirana, Albania
Get Directions

Call 068 452 0600
selos.agency@gmail.com
http://www.selosagency.com/

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe.. Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigju...

 • Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ERCA është një agjensi profesionale rekrutimi në Shqipëri, me zyrën qëndrore në Dubai (U.A.E) dhe Tiranë e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve në vendet e Lindjes ...

 • Agjensi Rekrutimi - Europe Agency
  Agjensi Rekrutimi - Europe Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  “Europe Agency” është një agjensi ndërkombëtare punësimi me një aktivitet rekrutimi lider në rajon e më gjërë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që të renditemi në TOP listë ndër agjencitë rajonale të rekrutimit, madje ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)