Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen” Tiranë

Published date: 05/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen” është krijuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” nën programin rajonal ballkanik “Mbështetje për zhvillimin e edukimit dhe punësimit-SEED” bazuar në licensat profesionale për ofrimin e kurseve dhe trajnimeve profesionale, kujdesit social – komunitar dhe shërbimeve të punësimit të miratuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë.

Qëllimi ynë
Agjensia e Punësimit “PUNO” ka në vizionin e saj përgatitjen profesionale dhe të karrierës së Aplikantit/Punëkërkuesit, dhe ofrimin e kandidaturave të kualifikuara për Klientët/Punëmarrësit.
Qëllimi i Agjensisë është që aplikantët/punëkërkuesit përtej pajisjes me kualifikimin e duhur profesional, të jenë dhe të përgatitur me aftësi të teknike dhe të karrierës, si një domosdoshmëri për të krijuar një profil kandidature të kërkuar nga Klientët/Punëmarrësit.


Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Tiranë
Rr. Elbasanit, Pll. Abau, Sh. 2, K.6, Ap.13, Tiranë
Tel : +355 (0) 4 2247 502
Fax: + 355 (0) 4 230 2410

Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Durrës
Rr. “Leon Tolstoi”, Skolina 5, ish-Kënet, Durrës
Kutia Postare (PO Box) 537
Tel : +355 (0) 52901070
Fax: +355 (0) 52 90 10 71

Rjeti “Sot për të Ardhmen” – Korçë
Rr. “Koço Çamçe” Nr. 21 Korçë
Tel: + 355 (0) 694090622

Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Pukë
Sheshi Tërbuni, SH5, pranë Bashkisë Pukë
Tel: + 355 (0) 21222919

Programe Kombetare:
Shkodër, Pukë, Lezhë, Burrel, Durrës, Tiranë, Elbasan, Sarande, Kukes, Peshkopi, Librazhd, Gjirokaster, Fier, Berat, Vlore, Pogradec

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
  ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ASHP ka vetem nje moto: Merite & Konkurence. ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit Ndermjeteson ne tregun e punes si brenda dhe jashte vendit per ata punekerkues qe kane kryer nje proces trajnimi dhe formimi profesional prane ASHP. ASHP eshte e lic...

 • Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Welcome to Hospitality Jobs and Recruitment in Middle East Countries .We are dedicated to Albanian job seekers in the Hospitality Industry .We provide candidates with recruitment solution. Job Seekers can benefit career opportunities including Hotel ...

 • Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe.. Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigju...