Ana Recruitment Agency Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Few word about Ana Recruitment Agency…

Our agency is created to link employers with potential emplyoees.

Our clients are private and government companies.

Our way is simple, straight forward and based on great communication and professionalism.

Our candidates are qualified and experienced professionals looking the best job.

Why Ana Recruitment Agency?

At our agency, we understand the difficulties involved with finding good employees. That is why we

search harder to find qualified candidates. We know how to create the perfect match for the

employer, as well as the employee.

Our passion is matching the best employer that will develop candidates potential; and to match

employees with innovative talent who will drive their business growth and revenue.

Email/Skype: contact@anarecruitmentagency.com
Mobile/Viber/Whatsapp: +355682889993
Facebook : ANA Recruitment Agency
Website: www.anarecruitmentagency.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • The HeadHunter
  The HeadHunter
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Grupi The HeadHunter ofron shërbime inovative në përzgjedhjen e personelit dhe rekrutimit në përgjithësi, që operon në Evropën Juglindore. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri duke vënë Kandidatët dhe Klientët në qendër të biznesit tonë. Ne jemi kompania...

 • PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  "ÇELËSI Media Group" operon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998 duke qenë udhëheqësi në sigurimin e informacionit praktik në Shqipëri, duke mbuluar 5 fushat kryesore të komunikimit: konsumatori drejt konsumatorit (C2C), biznesi drejt konsumatorit (...

 • Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen” është krijuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” nën programin rajonal ballkanik “Mbështetje për zhvillimin e edukimit dhe punësimit-SEED” bazuar në licensat profesionale për ofrimi...