ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

ASHP ka vetem nje moto: Merite & Konkurence.
ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
Ndermjeteson ne tregun e punes si brenda dhe jashte vendit per ata punekerkues qe kane kryer nje proces trajnimi dhe formimi profesional prane ASHP.
ASHP eshte e licensuar si Qender Formimi Profesional dhe Agjenci Punesimi. ASHP- Agjencia Shqiptare e Punesimit ka qendren e saj ne Tirane Shqiperi, Prishtine Kosove dhe Troisdorf Gjermani.
Te gjithe ata punekerkues qe trajnohen dhe certifikohen prane ASHP jane pjese e motorrit te kerkimit per te bere te mundur punesimin e tyre prane kompanive qe ASHP ka marreveshje ose lidh marreveshje sipas kerkesave te tyre duke ju ofruar punekerkuesin e trajnuar dhe certifikuar per profesionin e kerkuar.

Zyra Qendrore TIRANE:

Rr. Kavajës-4 ,Nr 80, afer kryqezimit (“21 Dhjetori”),
Perballe Poliklinikës Nr 9, mbrapa Pasticerise Turke ngjitur me Njesine Bashkiake Nr 7.
Tirana Albania

Kontakt

Tel: +355 42223860 /+355 46304145

Cel: +355697320892 / +355665701663

E-mail: info@ashp.al

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Vela HR Consulting‬
  Vela HR Consulting‬
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Vela HR Consulting‬ ofron ‪mundësi punësimi në Dubai / Abu Dhabi UAE, Doha QATAR, Manama BAHRAIN, Muscat OMAN (etj Lindje e Mesme) & konsulencë profesionale emigracioni për në AUSTRALIA, CANADA, DENMARK, UNITED KINGDOM & UNITED STATES of AMER...

 • Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Welcome to Hospitality Jobs and Recruitment in Middle East Countries .We are dedicated to Albanian job seekers in the Hospitality Industry .We provide candidates with recruitment solution. Job Seekers can benefit career opportunities including Hotel ...

 • Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe.. Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigju...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)