Karriera.al - Portal Punesimi Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Karriera.al
Është portali lider që operon në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, ideuar për të bashkuar punëdhënësit me punëkërkuesit më të kualifikuar në të gjithë rajonin. Të gjitha kompanitë dhe punëkërkuesit e shohin portalin tonë si një burim me vlerë ku në sajë të shërbimit dhe eksperiencës tonë ata plotësojnë kërkesat dhe nevojat në fushën e punësimit

Informacioni mbi tregun e punës fillon nga Karriera.al
Të gjitha kompanitë lider dhe punëkërkuesit më të kualifikuar janë të sigurt që do gjejnë atë çfarë po kërkojnë në këtë portal. Kompanitë e regjistruara në Karriera.al janë ndër më prestigjozet në tregun shqiptar të punës dhe më gjerë dhe ato lehtësisht arrijnë të gjejnë profilet e kërkuara në databazën e gjerë që ofron portali ynë.

Mundësi punësimi dhe karriere
Profilet që regjistrohen në portalin tonë janë në kërkim të një pune për herë të parë, por jo vetëm, shumica e tyre janë në kërkim të mundësive të reja të punësimit. Portali ynë është gjithnjë i përditësuar me mundësitë më të reja në fushën e punësimit dhe karrierës për të gjitha nivelet e interesuara.

Jemi pikë referuese
Ne jemi një pikë referuese për punëkërkuesit dhe punëdhënësit. Ne lehtësojmë procesin e takimit midis të dy palëve duke ofruar mundësinë që ata të vihen në kontakt. Stafi ynë është i përkushtuar të ofrojë një shërbim të shpejtë dhe të saktë për të gjithë të regjistruarit dhe vizitorë

Sigurojmë të dhënat personale
Të gjithë profilet e regjistruar në portalin tonë kanë një siguri të plotë mbi ruajtjen e të dhënave të tyre personale. Portali ynë i punësimit menaxhohet nga njerëz shumë të kualifikuar dhe me ekperiencë, që e bën atë të vetmin portal më të sigurtë për sa i përket ruajtjes së të dhënave personale të të gjithë punëkërkuesve.

KONTAKTIinfo@karriera.al+355 42 22 76 12

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ana Recruitment Agency
  Ana Recruitment Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Few word about Ana Recruitment Agency… Our agency is created to link employers with potential emplyoees. Our clients are private and government companies. Our way is simple, straight forward and based on great communication and professionalism. Our c...

 • The HeadHunter
  The HeadHunter
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Grupi The HeadHunter ofron shërbime inovative në përzgjedhjen e personelit dhe rekrutimit në përgjithësi, që operon në Evropën Juglindore. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri duke vënë Kandidatët dhe Klientët në qendër të biznesit tonë. Ne jemi kompania...

 • PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  "ÇELËSI Media Group" operon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998 duke qenë udhëheqësi në sigurimin e informacionit praktik në Shqipëri, duke mbuluar 5 fushat kryesore të komunikimit: konsumatori drejt konsumatorit (C2C), biznesi drejt konsumatorit (...