Produsen kue lebaran Tiranë

Published date: 19/03/2018
Modified date: 19/03/2018
 • Location: Jakarta, Tiranë, Tiranë, Albania

Kami produesen kue kering ternama seindonesia.
Mari kunjungi website resmi kami.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Karriera.al - Portal Punesimi
  Karriera.al - Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Karriera.al Është portali lider që operon në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi, ideuar për të bashkuar punëdhënësit me punëkërkuesit më të kualifikuar në të gjithë rajonin. Të gjitha kompanitë dhe punëkërkuesit e shohin portalin tonë si një bu...

 • Ana Recruitment Agency
  Ana Recruitment Agency
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Few word about Ana Recruitment Agency… Our agency is created to link employers with potential emplyoees. Our clients are private and government companies. Our way is simple, straight forward and based on great communication and professionalism. Our c...

 • The HeadHunter
  The HeadHunter
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  Grupi The HeadHunter ofron shërbime inovative në përzgjedhjen e personelit dhe rekrutimit në përgjithësi, që operon në Evropën Juglindore. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri duke vënë Kandidatët dhe Klientët në qendër të biznesit tonë. Ne jemi kompania...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)