The HeadHunter Tiranë

Published date: 08/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Grupi The HeadHunter ofron shërbime inovative në përzgjedhjen e personelit dhe rekrutimit në përgjithësi, që operon në Evropën Juglindore. Ne ofrojmë mentalitetin më të ri duke vënë Kandidatët dhe Klientët në qendër të biznesit tonë. Ne jemi kompania lider në tregun e punës në rajonin e Ballkanit Perëndimor përsa i përket besueshmërisë dhe profesionalizimit, si dy nga faktorët kyç të këtij biznesi. Motoja jonë është “inovacion dhe progres”.

Misioni Ynë:

Të kemi Sherbimin më të mirë të Burimeve Njerëzore dhe shërbimit të rekrutimit në Shqipëri dhe në rajon, duke bërë diferencën. Biznesi ynë ka nje impakt pozitiv te njerëzit çdo ditë. T’i ndihmojmë njerëzit me moton tonë “punë më e mirë, jetë më e mirë” është qëllimi ynëdhe menyra sesi ne kontribuojmë te shoqëria. Kjo është ajo çfare ne bëjme, çfarë ne dimë, kjo është ajo për të cilën ne kujdesemi dhe ajo çfarë ne jemi.

SHËRBIME TË THE HEADHUNTER GROUP

Si përfiton tregu i punës nga kompanitë që ofrojnë shërbime burimesh njerëzore?

Ekonomia: Si kompani që ofron Burime Njerëzore, ne kthejmë ofertën e vëndeve vakante të punës në vënde pune stabël duke ndihmuar rritjen ekonomike.

Individët: për individët ne ofrojmë mundësi punësimi në zbatim të ligjit dhe kodit të punës, duke mundësuar trajnime punësimi dhe zhvilluar punëdhënien dhe shtrirjen e saj gjeografike.

Ne kujdesemi për kandidatët dhe për rolin që ka punësimi në jetët e tyre, i respektojmë ata si individë të veçantë, duke i besuar, mbështetur, dhe duke u krijuar gjithë mundësitë që të arrijnë qëllimet e tyre në punë dhe në jetë.
Ne zhvillojmë karrierën e kandidatëve përmes planifikimit, punës, këshillimeve dhe trajnimeve të ndryshme duke njohur kontributin e tyre në suksesin tonë.

Rruga Themistkoli Gërmenji, 1010, Pallati 8 kati 3,
Tirana, Albania
+355 66 300 0003
info@headhunter.al
Facebook
Twitter
Linkedin

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  PROFESIONISTI- Portal Punesimi
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 08/05/2017

  "ÇELËSI Media Group" operon në tregun Shqiptar që prej vitit 1998 duke qenë udhëheqësi në sigurimin e informacionit praktik në Shqipëri, duke mbuluar 5 fushat kryesore të komunikimit: konsumatori drejt konsumatorit (C2C), biznesi drejt konsumatorit (...

 • Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen”
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 05/05/2017

  Agjensia e Punësimit “PUNO – Sot Për Të Ardhmen” është krijuar nga Qendra për Zhvillim Komunitar “Sot për të Ardhmen” nën programin rajonal ballkanik “Mbështetje për zhvillimin e edukimit dhe punësimit-SEED” bazuar në licensat profesionale për ofrimi...

 • ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
  ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ASHP ka vetem nje moto: Merite & Konkurence. ASHP-Agjencia Shqiptare e Punesimit Ndermjeteson ne tregun e punes si brenda dhe jashte vendit per ata punekerkues qe kane kryer nje proces trajnimi dhe formimi profesional prane ASHP. ASHP eshte e lic...