Vela HR Consulting‬ Tiranë

Published date: 04/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Vela HR Consulting‬ ofron ‪mundësi punësimi në Dubai / Abu Dhabi UAE, Doha QATAR, Manama BAHRAIN, Muscat OMAN (etj Lindje e Mesme) & konsulencë profesionale emigracioni për në AUSTRALIA, CANADA, DENMARK, UNITED KINGDOM & UNITED STATES of AMERICA.

• Kriteret minimale që duhet të plotësoni për të aplikuar janë ;

• Duhet të jeni brenda moshës 18 - 42 vjeç/e,
• Gjuha e huaj : Për të fituar këtë kontratë pune, duhet të keni një nivel të mirë të njohjes së gjuhës angleze.

Njoftojmë të gjithë punëkërkuesit brenda territorit shqiptar, që janë të interesuar për ndërmjetësimin e punësimit në Dubai / Abu Dhabi UAE, se për një aplikim më të shpejtë dhe për më shumë informacion, ËSHTË E DOMOSDOSHME paraqitja pranë zyrave ; jemi hapur ç'do ditë të javës (përveç të dielës), nga ora 09:00 - 18:00.

Për të aplikuar duhet të sillni pranë zyrave në disk ose usb ;

o CV (format WORD ose PDF), në gjuhën anglisht.
o 1 (një) foto profili dokumenti (me madhësi 60x40).
o 1 (një) foto komplet (nga koka te këmbët).
o Pasaporta biometrike (fotokopje/skanim me ngjyra).

Për të rezervuar një takim pranë nesh, telefononi në ;

+355 67 20 34 994

+355 68 39 77 707

+355 69 37 89 777

+355 42 430 067

ose na kontaktoni nëpërmjet

E-mail : info@velaconsulting.al

Skype™ : vela.al

twitter.com/@EvisVela

www.facebook.com/www.velaconsulting.al

plus.google.com/+VelaconsultingAlbania

instagram.com/vela_hr_consulting

Adresa Tiranë : Rr. e Kosovarëve, Pallati 29 përbri Hotel Dinasty, Kati i 1-rë => Klikoni linkun për adresën ; https://goo.gl/rcMqYz

ose

Adresa Vlorë : Bulevardi "Ismail Qemali", Qendra Tregtare Aleksandria, Kati i 2 => Klikoni linkun për adresën ; https://goo.gl/4Aykz1

Vela H. R. Consulting® ndërton suksesin e të ardhmes tuaj. Faleminderit që zgjodhët të bashkëpunoni me ne. Ju mirëpresim :)

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Agjensi Rekrutimi - SELOS AGENCY
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  Welcome to Hospitality Jobs and Recruitment in Middle East Countries .We are dedicated to Albanian job seekers in the Hospitality Industry .We provide candidates with recruitment solution. Job Seekers can benefit career opportunities including Hotel ...

 • Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Agjensi Punesimi - ALBA PUNESIM
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ALBAPUNESIM është një agjenci punësimi, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh të kësaj fushe.. Ne përdorim pozicionin tonë për të kontribuar në fushën e biznesit, me anë të evidentimit të burimeve njerëzore me aftësitë e duhura për t'ju përgjigju...

 • Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Agjensi Punesimi dhe Rekrutimi ERCA
  Burime Njerezore - Tiranë (Tiranë) - 04/05/2017

  ERCA është një agjensi profesionale rekrutimi në Shqipëri, me zyrën qëndrore në Dubai (U.A.E) dhe Tiranë e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve në vendet e Lindjes ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)