Akademia Hollywood Tiranë

Published date: 11/09/2017
 • Location: Qendër, Tiranë, Tiranë, Albania

Akademia Hollywood prej 8 vitesh ka pritur mbi 1000 nxënës dhe familje të cilat kanë përzgjedhur këtë institucion për edukimin artistik të tyre apo të fëmijëve të tyre.

Në këtë Akademi, ofrohen klasa individuale dhe kolektive të zhanreve të ndryshme artistike si:
Muzikë
Pikturë
Aktrim

Pedagogët që punojnë pranë kësaj akademie janë të gjithë muzikantë profesionistë, të cilët kanë vite eksperience dhe në mësimdhënie.
Larmia e stileve të mësimdhënies bën që çdo i interesuar të gjej pedagogun më të përshtatshëm për të ndjekur leksionet që i interesojnë.

Akademia Hollywood është e ndërtuar si qendër sociale, me anë të aktiveteteve të ndryshme që organizohen gjatë vitit, muzikantët ndërtojnë një komunitet mes tyre që bën një urë lidhje të fortë jo vetëm gjatë kohës që ata janë pjesë e Akademisë Hollywood por dhe më vonë.


Ne besojmë se edukimi artistik është një gur themeltar në edukimin e individit, dhe besojmë në vlerat e paçmueshme që ky edukim përcjell tek çdo individ, dhe kjo na bën ne të jemi më të kërkuarit për klasat e arteve në Tiranë.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  QENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE"? E specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE, është themeluar në vitin 2012, e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, me numër: LN-1989-08-2016 duke sjellë risi, drejt zhv...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar (Beginner) ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 19:30 - 20:30 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Turqisht ​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 7 javë