KURSE PROFESIONAE 6- MUJORE PER BERBER Vlorë

Published date: 02/03/2017
 • Location: Vlorë, Vlorë, Albania

PARUKERI BERBERAN ÇIMI -Ofron kurse 6-mujore per Berber .Ne fund te kursit Kursanti Pajisjet me DIPLOME te njohur nga Ministria e Mireqenies Sociale Dhe Rinise (Brenda dhe jashte vendit).Adresa :50 meter nga kryqezimi i kalit te trojes .Mbi BKT .KATI 2 .VLORE .....Jeni te mirpritur

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Akademia Hollywood
  Akademia Hollywood
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 11/09/2017

  Akademia Hollywood prej 8 vitesh ka pritur mbi 1000 nxënës dhe familje të cilat kanë përzgjedhur këtë institucion për edukimin artistik të tyre apo të fëmijëve të tyre. Në këtë Akademi, ofrohen klasa individuale dhe kolektive të zhanreve të ndryshme ...

 • ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë!
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  QENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE"? E specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE, është themeluar në vitin 2012, e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, me numër: LN-1989-08-2016 duke sjellë risi, drejt zhv...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar (Beginner) ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 19:30 - 20:30 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për...