nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​ Tiranë

Published date: 21/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaQendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​​

Frekuenca: 3 Herë në javë

Pjesëmarrja: deri në 5 Persona

Kohëzgjatja: rreth 8 javë


Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar gjuhën: lexim, shkrim, gramatik, dëgjim dhe e folur.
NXITONI!!!!!

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj GRE/GMAT/MCAT preparation
  ofroj GRE/GMAT/MCAT preparation
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Deshironi te aplikoni per master jashte shtetit? Testimi GMAT/GRE ju ka penguar? Ofrojme kurse pergatitore per GRE/GMAT Qe prej 6 vjetesh ne kemi pergatitur me dhjetra studente per keto dy provime dhe te gjithe, pa paperjashtim kane arritur objektivi...

 • Mesoni gjuhen angleze/gjermane nga shtepia, kurse online
  Mesoni gjuhen angleze/gjermane nga shtepia, kurse online
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Per te gjithe ata qe jane shume te zene dhe nuk duan te humbasin kohe duke udhetuar ne trafik per te shkuar ne qendren e kursit. Per te gjitha familjet emigrante per te cilat tarifat e kurseve te gjuheve te huaja ne vendin ku punojne jane shume te sh...

 • ofrojme kurse KIMIE/pergatitje per mature
  ofrojme kurse KIMIE/pergatitje per mature
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Ofrojme kurse kime/pergatitje per maturen shteterore dhe studente me pedagoge te universitetit te Tiranes. Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne albperkthime@gmail.com Nr. telefoni 0695610926

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)