nis niveli fillestar i gjuhës Frënge Tiranë

Published date: 21/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaQendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Frëngjisht


Frekuenca: 3 Herë në javë

Orari: 17:00 - 18:30

Pjesëmarrja: deri në 5 Persona

Kohëzgjatja: rreth 8 javë

Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar gjuhën: lexim, shkrim, gramatik, dëgjim dhe e folur.

NXITONI!!!!!

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • nis niveli fillestar për gjuhën Greke
  nis niveli fillestar për gjuhën Greke
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli fillestar për gjuhën Greke ​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar...

 • ofrohet Kurse Intensive Rusisht për Studime, Spezializime, Gjuhë në RUSI
  ofrohet Kurse Intensive Rusisht për Studime, Spezializime, Gjuhë në RUSI
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  QENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE": OFRON KURSE TË GJUHËS RUSE *Ofrohet Pregatitje e Gjuhës Ruse për të Interesuarit, që dëshirojnë të bëjnë Studime, Spezializime në Rusi. Pedagog i kualifikuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie: Kurs No...

 • nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar g...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)