ofrohen Kurse Intensive Gjermanisht për Mjekë të Përgjithshëm si dhe Inxhinierë! Tiranë

Published date: 21/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaQENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE"? E specializuar veçanërisht për KURSE TË GJUHËS GJERMANE, është themeluar në vitin 2012, e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, me numër: LN-1989-08-2016 duke sjellë risi, drejt zhvillimit, kulturës perëndimore kryesisht asaj gjermane dhe austriake për ti dhënë një drejtim dhe prioritet gjuhës gjermane si dhe për ta zhvilluar më tej atë.

*Ofrohet pregatitje e gjuhës gjermanë për të gjithë ata, që dëshirojnë të bëjnë spezializime apo të punësohen, në Gjermani/Austri/Zvicër.

Pedagoge e kualifikuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie si dhe me kualifikime brenda dhe jashtë vendit: *Çertifikimi i nivelit gjuhësor, e njohur nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë!

Kurs Normal:
Kohëzgjatja: 2 muaj, 3 herë në javë
Metodat: *Schritte International - (A1 - B1) / *Sicher - *Mittelpunkt (B2 - C2)
Seanca: 20 seanca max /90 min në Grup
Pjesëmarrja: 5 Persona në grup max.

Kurs Intensiv:
Kohëzgjatja: 1 muaj, nga e hëna në të premte
Metoda: *Schritte International - (A1 - B1) / *Sicher - *Mittelpunkt (B2 - C2)
Seanca: 20 seanca max / 90 min
Pjesëmarrja: 5 Persona në grup max.

Përkushtimi do të jetë në 5 aspektet kryesore, që nevojiten për të mësuar gjuhën: Lexim, Shkrim, Dëgjim, Gramatikë dhe të folur.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  nis niveli fillestar i gjuhës Angleze
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar (Beginner) ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 19:30 - 20:30 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për...

 • nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  nis niveli fillestar i gjuhës Turke
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Turqisht ​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 7 javë

 • nis niveli fillestar i gjuhës Italiane
  nis niveli fillestar i gjuhës Italiane
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi niveli Fillestar Italisht ​ Frekuenca: 5 Herë në javë Orari: 16:30 - 18:00 Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 4 javë Frekuenca: 3 Herë në javë Orari: 16:30 - 18:00 Pjesëmarrja: deri në...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)