ofrohet Kurse Intensive Rusisht për Studime, Spezializime, Gjuhë në RUSI Tiranë

Published date: 21/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaQENDRA E STUDIMIT TË GJUHËVE TË HUAJA "SCHRITTE":

OFRON KURSE TË GJUHËS RUSE

*Ofrohet Pregatitje e Gjuhës Ruse për të Interesuarit, që dëshirojnë të bëjnë Studime, Spezializime në Rusi.

Pedagog i kualifikuar dhe me eksperiencë në mësimdhënie:

Kurs Normal:


Kohëzgjatja: 2 muaj e gjysëm, 3 herë në javë
Metodat: DOROGA RUSSIJ
Seanca: 25 seanca/90 min në Grup

Kurs Intensiv:


Kohëzgjatja: 1 muaj, nga e hëna në të premte
Metoda: DOROGA RUSSIJ
Seanca: 15 seanca/90 min
Përkushtimi do të jetë në 5 aspektet kryesore, që nevojiten për të mësuar gjuhën: Lexim, Shkrim, Dëgjim, Gramatikë dhe të folur.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  nis niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​ ​
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 21/04/2017

  Qendra e Studimit "Schritte" njofton se do të nisi Niveli A1 për gjuhën Spanjolle.​​ Frekuenca: 3 Herë në javë Pjesëmarrja: deri në 5 Persona Kohëzgjatja: rreth 8 javë Përkushtimi do të jetë në pesë aspektet kryesore që nevojiten për të përvetësuar g...

 • ofroj GRE/GMAT/MCAT preparation
  ofroj GRE/GMAT/MCAT preparation
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Deshironi te aplikoni per master jashte shtetit? Testimi GMAT/GRE ju ka penguar? Ofrojme kurse pergatitore per GRE/GMAT Qe prej 6 vjetesh ne kemi pergatitur me dhjetra studente per keto dy provime dhe te gjithe, pa paperjashtim kane arritur objektivi...

 • Mesoni gjuhen angleze/gjermane nga shtepia, kurse online
  Mesoni gjuhen angleze/gjermane nga shtepia, kurse online
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Per te gjithe ata qe jane shume te zene dhe nuk duan te humbasin kohe duke udhetuar ne trafik per te shkuar ne qendren e kursit. Per te gjitha familjet emigrante per te cilat tarifat e kurseve te gjuheve te huaja ne vendin ku punojne jane shume te sh...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)