ofrojme kurse KIMIE/pergatitje per mature Tiranë

Published date: 18/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofrojme kurse kime/pergatitje per maturen shteterore dhe studente me pedagoge te universitetit te Tiranes.
Per me shume informacion mund te na kontaktoni ne albperkthime@gmail.com
Nr. telefoni 0695610926

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Kurse TOEFL/TOEIC/SAT/ACT/IELTS/GMAT/GRE
  Kurse TOEFL/TOEIC/SAT/ACT/IELTS/GMAT/GRE
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Te gjitheve na duhet anglishtja, per te gjetur nje pune me te mire, per te udhetuar ne cdo ane te globit, per te perdorur internetin. Ne ju ftojme te mesoni anglishten me ne!Besoni tek pervoja jone 15 vjecare! Zgjidheni me kujdes qendren ku do te per...

 • Kurse GJERMANISHT per infermier dhe mjek/Pergatitje per Deutche Zertifikat/ DAF
  Kurse GJERMANISHT per infermier dhe mjek/Pergatitje per Deutche Zertifikat/ DAF
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Nese po kerkoni te mesoni gjuhen gjermane ju ofrojme mundesine me te perkryer.

 • Kurse pergatitore per TOEIC/CPE/FCE/CAE
  Kurse pergatitore per TOEIC/CPE/FCE/CAE
  Edukim-Trajnim - Tiranë (Tiranë) - 18/04/2017

  Lista e testeve të gjuhës angleze, të njohura ndërkombëtarisht, në zbatim të udhezimit te Ministrise se Arsimit nr. 52 date 03.12.2015 “Për arsimin e lartë në Republikën e Shqipërisë”, jane si me poshte Cambridge ESOL – PET/FCE/CAEIELTS – Internation...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)