BETONFORMA PERI DOMINO Tiranë

Published date: 05/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofrojme Betonforma PERI DOMINO per mure dhe kollona, siperfaqe te lemuara dhe te pastra. Afersisht 250 m2.

Per cdo informacion mund te kontaktoni ne adresen e emailit: artel@abcom.al

Tel. : 0699940494

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Konsulence, projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Konsulence, projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 04/04/2017

  Me eksperience ne projektim dhe zbatim ne punimet topografike. Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshme inxhinierike. Konsulence, plane topografike per pronat I LICENSUAR PER: Plan-vendosje per objektet dhe verifikim per pronat Hartim te plan...

 • Ofroj Sherbime Inxhinieri Ndertimi
  Ofroj Sherbime Inxhinieri Ndertimi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Ofroj Sherbime te ndryshme ne fushen e projektimit te objekteve Civile edhe Infrastrukture. Plotesim dokumentacioni teknik per mbylljen e dosjeve te objekteve edhe sherbime te tjera ne zbatim.

 • Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 17/03/2017

  Jam e certifikuar nga MM për vlerësimin e ndikimit në mjedis dhe rapotet mjedisore. Ndaj kerkoj ta jap me qira për hartimin dhe raportet e VNM-se. REJI REAL ESTATE Cel: +355 66 58 26 862 Tel: +355 4 56 05 112 E-mail: rexhina.coniku@gmail.com Adresa: ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)