Konsulence, projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike Tiranë

Published date: 04/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, AlbaniaMe eksperience ne projektim dhe zbatim ne punimet topografike.
Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshme inxhinierike.
Konsulence, plane topografike per pronat


I LICENSUAR PER:
Plan-vendosje per objektet dhe verifikim per pronat
Hartim te planeve topografike,
Per projektim dhe ndertim te bazamenteve gjeodezike,
Rilevime ne te gjitha shkallet,
Konsulence, Projekte te ndryshem inxhinierike dhe topografike
Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshem inxhinierik civile dhe industriale.


Per me shume informacion kontaktoni

Cel. : 066 70 79 099
E-mail ing.xhaferi@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofroj Sherbime Inxhinieri Ndertimi
  Ofroj Sherbime Inxhinieri Ndertimi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Ofroj Sherbime te ndryshme ne fushen e projektimit te objekteve Civile edhe Infrastrukture. Plotesim dokumentacioni teknik per mbylljen e dosjeve te objekteve edhe sherbime te tjera ne zbatim.

 • Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 17/03/2017

  Jam e certifikuar nga MM për vlerësimin e ndikimit në mjedis dhe rapotet mjedisore. Ndaj kerkoj ta jap me qira për hartimin dhe raportet e VNM-se. REJI REAL ESTATE Cel: +355 66 58 26 862 Tel: +355 4 56 05 112 E-mail: rexhina.coniku@gmail.com Adresa: ...

 • Stampabetoni koli shtrim industrial me helikopter
  Stampabetoni koli shtrim industrial me helikopter
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 10/03/2017

  kryejme punime industriale betoni me helikopter per; bodrume karburante kapanone etj. .....stampime me forma ne beton me kuarc dhe me ngjyra te ndryshme per;shtepi lokale pallate etj. ....ramba hyrje bodrumesh stampime muri me forma 0684225222 kosov ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)