Konsulence, Projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike Tiranë

Published date: 24/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Me eksperience ne projektim dhe zbatim ne punimet topografike.
Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshme inxhinierike.
Konsulence, plane topografike per pronat


I LICENSUAR PER:
Plan-vendosje per objektet dhe verifikim per pronat
Hartim te planeve topografike,
Per projektim dhe ndertim te bazamenteve gjeodezike,
Rilevime ne te gjitha shkallet,
Konsulence, Projekte te ndryshem inxhinierike dhe topografike
Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshem inxhinierik civile dhe industriale.


Per me shume informacion kontaktoni

Cel. : 066 70 79 099
E-mail ing.xhaferi@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Punime Gipsi , Patinime Lyerje , Sherbime Ndertimi
  Punime Gipsi , Patinime Lyerje , Sherbime Ndertimi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  ALTEC shpk Ofron sherbime ndertimi te te gjitha llojeve me cmime konkuruese Punime Gipsi , Patinime , Lyerje , Punime Dekorative etj . Per me shume na vizitoni ne faqen tone : www.altec-al.com Faleminderit Tel. : 0035544803050 Cel. : 0692038444

 • Projektim Arkitektonike Dhe Konstrusion
  Projektim Arkitektonike Dhe Konstrusion
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Arol Studio Projekt! Jemi nje zyre projektimi dhe konstruksioni qe ju ofrojme projekte te ndyshme si apartamente, vila. hotele. resorte etj.. Bejme dhe piketime Topografike Ofrojme konsulta arkitektonike dhe konstruksioni. Ofrojme projekte interieres...

 • Sherbime ekonomike dhe arkitekturore,inxhinierike
  Sherbime ekonomike dhe arkitekturore,inxhinierike
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Shoqeria "SO & FI sh.p.k" tashme prej pak muajsh ne tregun Shqiptare,operon ne fushen ekonomise,inxhienerise dhe arkitektures,ofron seriozitet,bashkepunim,cilesi dhe cmimet me konkuruese ne treg.Miksimi i eksperiences dhe ideve inovatore qe sjell...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)