Ofroj Sherbime Inxhinieri Ndertimi Tiranë

Published date: 31/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj Sherbime te ndryshme ne fushen e projektimit te objekteve Civile edhe Infrastrukture.

Plotesim dokumentacioni teknik per mbylljen e dosjeve te objekteve edhe sherbime te tjera ne zbatim.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Jap me qira licence për VNM Inxhinier Mjedisi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 17/03/2017

  Jam e certifikuar nga MM për vlerësimin e ndikimit në mjedis dhe rapotet mjedisore. Ndaj kerkoj ta jap me qira për hartimin dhe raportet e VNM-se. REJI REAL ESTATE Cel: +355 66 58 26 862 Tel: +355 4 56 05 112 E-mail: rexhina.coniku@gmail.com Adresa: ...

 • Stampabetoni koli shtrim industrial me helikopter
  Stampabetoni koli shtrim industrial me helikopter
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 10/03/2017

  kryejme punime industriale betoni me helikopter per; bodrume karburante kapanone etj. .....stampime me forma ne beton me kuarc dhe me ngjyra te ndryshme per;shtepi lokale pallate etj. ....ramba hyrje bodrumesh stampime muri me forma 0684225222 kosov ...

 • Krijojme Fasada Magjepse Për biznese
  Krijojme Fasada Magjepse Për biznese
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 02/03/2017

  Tani mund të bëni biznesin tuaj tërheqës dhe konkurues fal përvojës son 20 vjeçare me projekte të realizuara në Europ si Gjermani, Rumani, Qipro, Greqi dhe Shqipëri, Cmimet varjojne nga 35 euro m2 - 280 euro m2 për më shumë info, kontaktoni ne Cel. +...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)