Projektim Arkitektonike Dhe Konstrusion Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Arol Studio Projekt!

Jemi nje zyre projektimi dhe konstruksioni qe ju ofrojme projekte te ndyshme si apartamente, vila. hotele. resorte etj.. Bejme dhe piketime Topografike
Ofrojme konsulta arkitektonike dhe konstruksioni.
Ofrojme projekte interieresh te ndryshme si:Hotele,apartamente,bare,restorante,qendra tregtare etj.

Ju projektojme ate cfare keni enderruar gjithmone

Kontaktoni: Email:arol_studioprojekt@live.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbime ekonomike dhe arkitekturore,inxhinierike
  Sherbime ekonomike dhe arkitekturore,inxhinierike
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Shoqeria "SO & FI sh.p.k" tashme prej pak muajsh ne tregun Shqiptare,operon ne fushen ekonomise,inxhienerise dhe arkitektures,ofron seriozitet,bashkepunim,cilesi dhe cmimet me konkuruese ne treg.Miksimi i eksperiences dhe ideve inovatore qe sjell...

 • SPACE ARCHITECTS | STUDIO ARKITEKTURE NE TIRANE
  SPACE ARCHITECTS | STUDIO ARKITEKTURE NE TIRANE
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  spAce architects ofron nje game te plote te sherbimeve arkitekturale dhe arredimit te brendeshem per ambjente banimi dhe biznesi. Ne jemi fokusuar ne cilesine e projektimit duke u perfshire ne cdo faze te tij, ne projektimin menaxhimin dhe realizimin...

 • BETONFORMA PERI DOMINO
  BETONFORMA PERI DOMINO
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Ofrojme Betonforma PERI DOMINO per mure dhe kollona, siperfaqe te lemuara dhe te pastra. Afersisht 250 m2. Per cdo informacion mund te kontaktoni ne adresen e emailit: artel@abcom.al Tel. : 0699940494

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)