Projektim-Arredim Lokalesh Tiranë

Published date: 28/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Studio "Doni Constructions Sh.p.k." ka vite qe operon ne fushen e projektimit dhe arredimit te ambienteve si BAR, RESTORANTE dhe APARTAMENTE.
Kapaciteti jone konsiston ne projektim ,ndertimin si dhe rikonstruksionin e ketyre tipologjie hapesirash. Jemi te specializuar ne "Interior Design"dhe gjithashtu grupet tona realizojne mjeshterisht punime te betonit dhe te konstruksioneve metalike .

Sherbimet qe ofrojme :

- Projekt dhe ndjekje punimesh falas
(pagesa kryhet ne rast se kerkohet vetem projekti)

- Ndertim ose zgjerim Lokali
- Konstruksione Metallike
- Punime me sandwich dekorativ ose me gips cimentato ne fasade
- Punime gipsi ne interier
- Punime me dru ose endief ne tavanore dhe ne banak
- Perdorimi i elementeve ndricues modern si LED
- Arredim me karrige, tavolina, Banak sipas pelqimit
- Instalime elektrike, Idraulike
- Garanci te noterizuar punimesh

Na kontaktoni ne!!!
email : doniconstructions@gmail.com
cel : +355693236976

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Konsulence, Projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Konsulence, Projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 24/04/2017

  Me eksperience ne projektim dhe zbatim ne punimet topografike. Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshme inxhinierike. Konsulence, plane topografike per pronat I LICENSUAR PER: Plan-vendosje per objektet dhe verifikim per pronat Hartim te plan...

 • Punime Gipsi , Patinime Lyerje , Sherbime Ndertimi
  Punime Gipsi , Patinime Lyerje , Sherbime Ndertimi
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  ALTEC shpk Ofron sherbime ndertimi te te gjitha llojeve me cmime konkuruese Punime Gipsi , Patinime , Lyerje , Punime Dekorative etj . Per me shume na vizitoni ne faqen tone : www.altec-al.com Faleminderit Tel. : 0035544803050 Cel. : 0692038444

 • Projektim Arkitektonike Dhe Konstrusion
  Projektim Arkitektonike Dhe Konstrusion
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  Arol Studio Projekt! Jemi nje zyre projektimi dhe konstruksioni qe ju ofrojme projekte te ndyshme si apartamente, vila. hotele. resorte etj.. Bejme dhe piketime Topografike Ofrojme konsulta arkitektonike dhe konstruksioni. Ofrojme projekte interieres...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)