Sherbime ekonomike dhe arkitekturore,inxhinierike Tiranë

Published date: 06/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Shoqeria "SO & FI sh.p.k" tashme prej pak muajsh ne tregun Shqiptare,operon ne fushen ekonomise,inxhienerise dhe arkitektures,ofron seriozitet,bashkepunim,cilesi dhe cmimet me konkuruese ne treg.Miksimi i eksperiences dhe ideve inovatore qe sjellim tek ju perben celsin e suksesit dhe diferencen.


Sherbimet ekonomike qe ne ofrojme :

- Te gjitha sherbimet e mundshme te Kontabilitetit per Ndermarrje te Vogla,te Mesme etj
- Konsulence dhe pregatitje te te gjitha taksave per bashkite.
- Deklarimin elektronik (on-line) te Listepagesave, Sigurimeve Shoqerore dhe TAP.
- Deklarimin elektronik (on-line) te TVSH-se, te librave te blerjeve dhe shitjeve.
- Pregatitje te pasqyrave financiare vjetore ne perputhje me Standartet e Kontabilitetit (Bilanci).
- Asistence dhe pregatitje e raporteve per menaxhimin e brendshem dhe vendimmarrjen.
- Konsulence per legjislacionin tatimor, procedurat tatimore.
- Konsulence per legjislacionin doganor, procedurat doganore.
- Konsulence per legjislacionin tregtar, statusi ligjor i biznesit tuaj.
- Perfaqesim ne marredheniet me QKR (regjistrim biznesi, ndryshim statusi, mbyllje aktiviteti).
- Perfaqesim ne marredheniet me Administraten Tatimore dhe I.S.SH.
- Ankime kunder njoftim-vleresimeve te akteve te kontrollit te inspektoreve tatimore.
- Pregatitje dokumentash per pjesemarrje ne tender (prokurime publike elektronike).
- Pregatitje plan biznesi per aplikim kredie ne bankat e nivelit te dyte.
- etj


Sherbimet arkitekturore qe ne ofrojme :

- Bejme projekte te ndryshme stadiumesh,sheshesh,rrugesh,godinash,pallatesh,vil ash etj.... ( preferencat tuaja nderthuren me profesionalizmin dhe idete tona)
- Jemi te specializuar dhe ne "Interior Design" .


Na kontaktoni ne :
email : sofi.sh.p.k@gmail.com
cel : +355692088448

Cel. : 0692088448

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • SPACE ARCHITECTS | STUDIO ARKITEKTURE NE TIRANE
  SPACE ARCHITECTS | STUDIO ARKITEKTURE NE TIRANE
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 06/04/2017

  spAce architects ofron nje game te plote te sherbimeve arkitekturale dhe arredimit te brendeshem per ambjente banimi dhe biznesi. Ne jemi fokusuar ne cilesine e projektimit duke u perfshire ne cdo faze te tij, ne projektimin menaxhimin dhe realizimin...

 • BETONFORMA PERI DOMINO
  BETONFORMA PERI DOMINO
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 05/04/2017

  Ofrojme Betonforma PERI DOMINO per mure dhe kollona, siperfaqe te lemuara dhe te pastra. Afersisht 250 m2. Per cdo informacion mund te kontaktoni ne adresen e emailit: artel@abcom.al Tel. : 0699940494

 • Konsulence, projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Konsulence, projektim, Perpunime Topografike, Perpunime te ndryshme Inxhinierike
  Inxhinieri - Arkitekture - Tiranë (Tiranë) - 04/04/2017

  Me eksperience ne projektim dhe zbatim ne punimet topografike. Ne perpunim dhe zbatim te projekteve te ndryshme inxhinierike. Konsulence, plane topografike per pronat I LICENSUAR PER: Plan-vendosje per objektet dhe verifikim per pronat Hartim te plan...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)