FUNDJAVA NDRYSHE Tiranë

Published date: 26/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Fundjavë Ndryshe lindi në 2015 nga energjia kreative e një stafi ambicioz. Kjo nismë bamirësie do të jetë tashmë në çdo fundjavë të vitit. Pas rezultateve dhe arritjeve të muajve të mëparshëm stafi organizues vendosi vazhdimin e kësaj tradite.

Gjatë kësaj periudhe ne nuk bëmë gjë tjetër veçse vendosëm buzëqeshje tek fëmijët, me anë të aktiviteteve tona, me anë të një tërësie eventesh, duke filluar nga shpërndarja e ushqimeve, dhuratave, bashkë me personazhet që na shoqërojnë.

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • The Albanian Crowd
  The Albanian Crowd
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  THEALBANIANCROWD është një platformë interaktive e cila ofron informacion për sektorin e organizatave të shoqërisë civile dhe ndërrmarrjet sociale në Shqipëri. Iniciativa për krijimin dhe promovimin e kësaj platforme është ndërmarrë nga Partnerët Shq...

 • QENDRA RINORE E TIRANËS
  QENDRA RINORE E TIRANËS
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  MISIONI I QENDRËS RINORE 5 marsi ishte një ditë shumë e rëndësishme pasi shënoi çeljen e të parës hapësirë gjithëpërfshirëse për të rinjtë e Tiranës. Vizitoje Qendrën Rinore të Tiranës çdo ditë që prej orës 10:00 dhe shpalos idetë e tua, për të kriju...

 • PVN Projekte Vullnetare Ndërkombëtare
  PVN Projekte Vullnetare Ndërkombëtare
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Projekte Vullnetare Nderkombetare (International Voluntary Projects, PVN) is a non-profit organisation that shares the same aims and values with Service Civil International (SCI), which has many branches and partners through all over the world. PVN i...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)