PVN Projekte Vullnetare Ndërkombëtare Tiranë

Published date: 02/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Projekte Vullnetare Nderkombetare (International Voluntary Projects, PVN) is a non-profit organisation that shares the same aims and values with Service Civil International (SCI), which has many branches and partners through all over the world. PVN is a branch of SCI. PVN promotes social development and peace by voluntary work and international youth exchange. Except the cooperation with SCI, PVN fulfils the aim of its foundation by organizing social, ecological and cultural activities. We are an organization that aims a healthy society in collaboration with different partners to encourage public awareness and its involvement into voluntary activities. The main target groups of PVN are people in need, such as orphans, disable people, Roma, and young people.


PVN Albania
Adress:
Rr: Hoxh Vokrri, Nr 8, Tirana ( prane Optika Roma ne rrugen Hoxha Tahsim) Albania

info@pvnalbania.org

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • The Albanian Crowd
  The Albanian Crowd
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  THEALBANIANCROWD është një platformë interaktive e cila ofron informacion për sektorin e organizatave të shoqërisë civile dhe ndërrmarrjet sociale në Shqipëri. Iniciativa për krijimin dhe promovimin e kësaj platforme është ndërmarrë nga Partnerët Shq...

 • QENDRA RINORE E TIRANËS
  QENDRA RINORE E TIRANËS
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  MISIONI I QENDRËS RINORE 5 marsi ishte një ditë shumë e rëndësishme pasi shënoi çeljen e të parës hapësirë gjithëpërfshirëse për të rinjtë e Tiranës. Vizitoje Qendrën Rinore të Tiranës çdo ditë që prej orës 10:00 dhe shpalos idetë e tua, për të kriju...

 • Pertej Barrierave
  Pertej Barrierave
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 26/04/2017

  Ndryshimi fillon me ty! “Vullnetarët nuk paguhen, jo sepse janë të panevojshëm, por sepse nuk kanë të paguar!” Keshtu quhet nisma me e re qe ofron organizata Pertej Barrierave per te gjithe te rinjte e Tiranes. Ndryshimi fillon me ty! eshte nje proje...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)