QENDRA RINORE E TIRANËS Tiranë

Published date: 02/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

MISIONI I QENDRËS RINORE

5 marsi ishte një ditë shumë e rëndësishme pasi shënoi çeljen e të parës hapësirë gjithëpërfshirëse për të rinjtë e Tiranës.

Vizitoje Qendrën Rinore të Tiranës çdo ditë që prej orës 10:00 dhe shpalos idetë e tua, për të krijuar aktivitete fantastike të cilat askush më parë nuk i ka dëgjuar.

Tek Qendra Rinore do të gjesh një komunitet të madh të rinjsh të cilët ndihmojnë njëri-tjetrin në ndërtimin e këtij vizioni për Tiranën.

Çdo ide mund të marrë jetë, kur të gjithë punojmë për të.

Adresa: Rruga e Kavajës, midis Dhomës së Tregtisë dhe Raiffeisen.

Të mirëpresim!

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • PVN Projekte Vullnetare Ndërkombëtare
  PVN Projekte Vullnetare Ndërkombëtare
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Projekte Vullnetare Nderkombetare (International Voluntary Projects, PVN) is a non-profit organisation that shares the same aims and values with Service Civil International (SCI), which has many branches and partners through all over the world. PVN i...

 • Pertej Barrierave
  Pertej Barrierave
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 26/04/2017

  Ndryshimi fillon me ty! “Vullnetarët nuk paguhen, jo sepse janë të panevojshëm, por sepse nuk kanë të paguar!” Keshtu quhet nisma me e re qe ofron organizata Pertej Barrierave per te gjithe te rinjte e Tiranes. Ndryshimi fillon me ty! eshte nje proje...

 • FUNDJAVA NDRYSHE
  FUNDJAVA NDRYSHE
  Jo fitimprurese - Vullnetar - Tiranë (Tiranë) - 26/04/2017

  Fundjavë Ndryshe lindi në 2015 nga energjia kreative e një stafi ambicioz. Kjo nismë bamirësie do të jetë tashmë në çdo fundjavë të vitit. Pas rezultateve dhe arritjeve të muajve të mëparshëm stafi organizues vendosi vazhdimin e kësaj tradite. Gjatë ...

Comments

  Leave your comment (spam and offensive messages will be removed)