D&V Studio Kontabiliteti Tiranë

Published date: 23/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

* Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg!

** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit.
Jeni te mirepritur!

Me respekt!
D&V Studio Kontabiliteti
Cel: 0696351107
Email: vikokaja@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  Në vëmendje të: Shoqerive te Biznesit te Vogel dhe te Madh. Ne fuknsion te menaxhimit fiskal te biznesit tuaj, ofroj sherbimet si me poshte: Sherbime Fiskale & Deklarimet Online Deklarimet tatimore – Une do te ndjek per ju te gjitha procedurat e ...

 • FINANCIER
  FINANCIER
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  JAM FINANCIER Nisur nga kerkesa dhe standartet per tju pergjigjur sa me mire parametrave te biznesit si dhe legjislacinoit ne fuqi ofroj per pune dhenesit apo cdo forme tjeter e individeve person fizik me TVSH apo pa TVSH sherbimet e meposhtme: Regji...

 • Kontabilizime,deklarime te biznesit tuaj
  Kontabilizime,deklarime te biznesit tuaj
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 13/03/2017

  Konsulencë fiskale. Konsulencë ligjore Përpunimi i Faturave të Blerjeve dhe Faturave të Shitjeve. Përgatitja dhe deklarimi i Librave të Blerjeve dhe të Shitjeve. Përgatitja dhe deklarimi i formularit (FDP-se) te TVSH-se, Përgatitja dhe deklarimi i fo...