D&V Studio Kontabiliteti Tiranë

Published date: 04/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

* Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg!

** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit.
Jeni te mirepritur!

Me respekt!
D&V Studio Kontabiliteti
Cel: 0696351107
Email: vikokaja@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofrojme sherbime te kontabilitetit me tarifa te ulta,Tirane
  Ofrojme sherbime te kontabilitetit me tarifa te ulta,Tirane
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Per te gjitha bizneset e vogla,te mesme dhe te medha ofrojme sherbime te kontabilitetit me cmime me konkurruese ne treg! ▪Mbajtja e llogarive kontabel dhe deklarimi i detyrimeve tatimore per cdo subjekt bazuar në SKK ▪Deklarimi i Librave të Blerjes d...

 • Sherbime financiare
  Sherbime financiare
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Sherbime financiare. Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj dhe per profesion te lira si jurist avokat stomatolog noter p...

 • D&V Studio Kontabiliteti
  D&V Studio Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  * Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg! ** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit. Jeni te mirepritur!...