Jeni biznes i ri/ne zhvillim, ne Ju konsultojme per Prokurime, Finance, Tatim Taksa,etj Tiranë

Published date: 03/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

"STUDIO KONSULENCE 94" Ju mbështet me cilësi, shpejtësi dhe integritet :

Për veprimet e detyrueshme ligjore me QKB, Organe Tatimore, Dogana, Bashki, Njësi vendore, Sigurime Shoqërore dhe në Institucione të tjera publike .

Për regjistrim fillestar, bashkim, transferim e likujdim të bisnesit,

Marrje të licensave dhe autorizimeve të ndryshme nga Autoritetet përgjegjëse.

Assistencë në fushën e prokurimeve me Institucuionet publike dhe shoqëritë tregtare.

Rregullat e punës sipas Kodit të Punës në Republikën e Shqipërisë

Asistencë për pajisje me leje e qëndrimi për të huaj.Për më shumë mos hezitoni të na kontaktoni :

http://www.sk94.al/

E-mail :info@sk94.al,
Tel : 042 242 969
Cel : 06920 74 495

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Zyre KONTABILITETI
  Zyre KONTABILITETI
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 04/10/2017

  Ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve! ▪Mbyllja e Bilancit Kontabël dhe Hartimi i Pasqyrave Financiare ▪Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Librave të Shitjes ▪Deklarimi dhe Kërkesë Rimbursimi i TVSH-së ▪Deklarimi i Kontr...

 • Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 28/04/2017

  Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: - Deklarim online te - sigurimeve shoqerore dhe shendetsore, - largimet dhe shtimet nga puna te punonjesve tuaj - listepagesat e pagave - tatimin ne burim , - libra blerje dhe shitje - tatimit mbi...

 • Sherbime administrimi
  Sherbime administrimi
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Jam ekonomist, Nisur nga eksperienca sidomos ne kryerjen e kontrolleve apo mbylljen e rezultateve ditore ne njesi prodhimi tregetimi si furra buke, pasticeri si dhe cdo lloj tjeter subjekti me te njejtat kerkesa ofroj sherbimet sa me poshte: Iventari...