Ofroj sherbim financiar part-time per Biznese te Vegjel dhe te Medhenj Tiranë

Published date: 02/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj sherbim financiar part-time per Biznese te Vegjel dhe te Medhenj:

1. Regjistrime te ndryshme (blerje,shitje, arka, banka).
2. Pergatitja dhe deklarimi i librave te blerjeve dhe te
shitjeve,listpageses se punonjesve,FDP-ve te TVSH-se,Sig.Shoqerore.
3. Pergatitja e pasqyrave te ndryshme financiare.
4.Ndjekja e veprimeve bankare.
5. Kryerjen e veprime të nevojshme dhe periodike prane QKR-se,Tatimeve,Zyres se Punes.
etj.


Per c'do informacion, ju lutem Kontaktoni ne numrin e meposhtem.

Ju faleminderit.

Cel. : 0692856073

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Zyre KONTABILITETI
  Zyre KONTABILITETI
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 04/10/2017

  Ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve! ▪Mbyllja e Bilancit Kontabël dhe Hartimi i Pasqyrave Financiare ▪Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Librave të Shitjes ▪Deklarimi dhe Kërkesë Rimbursimi i TVSH-së ▪Deklarimi i Kontr...

 • Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 28/04/2017

  Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: - Deklarim online te - sigurimeve shoqerore dhe shendetsore, - largimet dhe shtimet nga puna te punonjesve tuaj - listepagesat e pagave - tatimin ne burim , - libra blerje dhe shitje - tatimit mbi...

 • Sherbime administrimi
  Sherbime administrimi
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Jam ekonomist, Nisur nga eksperienca sidomos ne kryerjen e kontrolleve apo mbylljen e rezultateve ditore ne njesi prodhimi tregetimi si furra buke, pasticeri si dhe cdo lloj tjeter subjekti me te njejtat kerkesa ofroj sherbimet sa me poshte: Iventari...