Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti Tiranë

Published date: 28/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte:

- Deklarim online te
- sigurimeve shoqerore dhe shendetsore,
- largimet dhe shtimet nga puna te punonjesve tuaj
- listepagesat e pagave
- tatimin ne burim ,
- libra blerje dhe shitje
- tatimit mbi fitimin,
- bilancit vjetor etj.
- Konsulence ne lidhje me tatim taksat
- Mbajtjen kontabilitetit dhe regjistrimet e nevojshme.
- Informacion mbi Dokumentacionin e plote për punonjesit sipas ligjit perkates dhe deklarimet ne zyrat e punes etj.
- Informacion dhe konsulence mbi legjislacionin tatimore ose fiskale ne varësi të aktivitetit të ushtruar dhe njoftim per ndryshimet e legjislacionit
- Hartim pasqyrash financiare periodike dhe ne fund te periudhes kontabel

Cel. : +355672686454

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbime administrimi
  Sherbime administrimi
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Jam ekonomist, Nisur nga eksperienca sidomos ne kryerjen e kontrolleve apo mbylljen e rezultateve ditore ne njesi prodhimi tregetimi si furra buke, pasticeri si dhe cdo lloj tjeter subjekti me te njejtat kerkesa ofroj sherbimet sa me poshte: Iventari...

 • FINANCIER
  FINANCIER
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  JAM FINANCIER Nisur nga kerkesa dhe standartet per tju pergjigjur sa me mire parametrave te biznesit si dhe legjislacinoit ne fuqi ofroj per pune dhenesit apo cdo forme tjeter e individeve person fizik me TVSH apo pa TVSH sherbimet e meposhtme: Regji...

 • Sherbime financiare
  Sherbime financiare
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Sherbime financiare per te gjitha subjektet private si me tvsh ashtu dhe pa tvsh. Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj ...