Ofrojme sherbime te kontabilitetit me tarifa te ulta,Tirane Tiranë

Published date: 03/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Per te gjitha bizneset e vogla,te mesme dhe te medha ofrojme sherbime te kontabilitetit me cmime me konkurruese ne treg!

▪Mbajtja e llogarive kontabel dhe deklarimi i detyrimeve tatimore per cdo subjekt bazuar në SKK
▪Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Librave të Shitjes
▪Deklarimi i TVSH-së
▪Deklarimi I Kontributeve të Sigurimeve Shoqërore dhe Shëndetësore.
▪Deklarimi dhe largimi i punonjësve
▪Deklarimi I Tatimit Fitimit dhe tatimit ne burim
▪Hartimi i Pasqyrave Financiare dhe mbyllja e Bilancit Kontabël
▪Hartimi i inventarit

Zyre Kontabiliteti
Adr:Arkitekt Sinani,nr 1,Tirane
email: florian.sado@hotmail.com
cell: 0694148166 / 0692331039
web: https://web.facebook.com/Zyre-Kontab...5965442883525/

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Sherbime financiare
  Sherbime financiare
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 31/03/2017

  Sherbime financiare. Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj dhe per profesion te lira si jurist avokat stomatolog noter p...

 • D&V Studio Kontabiliteti
  D&V Studio Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  * Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg! ** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit. Jeni te mirepritur!...

 • Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  Në vëmendje të: Shoqerive te Biznesit te Vogel dhe te Madh. Ne fuknsion te menaxhimit fiskal te biznesit tuaj, ofroj sherbimet si me poshte: Sherbime Fiskale & Deklarimet Online Deklarimet tatimore – Une do te ndjek per ju te gjitha procedurat e ...