Sherbime administrimi Tiranë

Published date: 20/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Jam ekonomist,

Nisur nga eksperienca sidomos ne kryerjen e kontrolleve apo mbylljen e rezultateve ditore ne njesi prodhimi tregetimi si furra buke, pasticeri si dhe cdo lloj tjeter subjekti me te njejtat kerkesa ofroj sherbimet sa me poshte:
Iventarizimin e gjendjes fizike faktike ne prodhim e tregtim.
Evidentimi i prodhimit ditor,furnizimeve me produkte te gatshme si dha daljet e ndryshme ne lidhje me kthimet, me te tretet apo njesi te tjera brenda njesise administruese.
Krahasimi dhe rakordimi i te dhenave ne lidhje me te ardhurat dhe arketimeve faktike te realizuara.
Regjistrimi dhe analizimi i shpenzimeve ditore ne dobi te aktivitetit si per blerjet e realizuara dhe shpenzime per aktivitetetet ndihmese.
Sipas aktivitetit dhe realizimit te xhiros dhe shperblimi per punen e kryer.
Ne se nje njesi me ofron kete operacion pune gjykoj per furrat e bukes me realizimin ditor te kontrolleve dhe rezultateve per cdo njesi nje page baze 10.000 leke te reja ne se kerkohet dhe parametra te tjere si kostoja etj atehere gjykoj do jete dicka me ndryshe.

Besoj se kerkesat e njesive dhe subjekteve te ndryshme jane me se adekuate dhe mirepres me mjaft efektivitet realizimin e sherbimeve te tilla nga ana ime.
Kam nje ekspeience disa vjecare ne realizimin e sherbimeve te tilla te cilat jane me se te efektshme ne lidhje me realizimin ete ardhurave dhe arketimeve te realizuara.

Sherbimi ofrohet ne baze te nje kontrate bashkepunimi ne baze te percaltimeve me se te detajuara duke dhene rezultatet ne cdo kohe.email-glenishpk@yahoo.com
Tel. : 0673651704

Tel. : 0673651704

Cel. : 0673651704

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • FINANCIER
  FINANCIER
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  JAM FINANCIER Nisur nga kerkesa dhe standartet per tju pergjigjur sa me mire parametrave te biznesit si dhe legjislacinoit ne fuqi ofroj per pune dhenesit apo cdo forme tjeter e individeve person fizik me TVSH apo pa TVSH sherbimet e meposhtme: Regji...

 • Sherbime financiare
  Sherbime financiare
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  Sherbime financiare per te gjitha subjektet private si me tvsh ashtu dhe pa tvsh. Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj ...

 • Offriamo servizi di contabilita a prezzi ragionevoli
  Offriamo servizi di contabilita a prezzi ragionevoli
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 07/04/2017

  Ufficio di contabilita,Tirane! Offriamo consulenze in materia fiscale per la redazione dei bilanci, la compilazione delle dichiarazioni dei redditi e la gestione delle attività d’impresa. Questo servizio si offre anche per le imprese estere che vogli...