Sherbime financiare Tiranë

Published date: 31/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Sherbime financiare.
Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj dhe per profesion te lira si jurist avokat stomatolog noter perkthyes ligjor per vetem 5000 lek te rinj ne muaj..na kontaktoni dhe ne email.irida26zguro@gmail.com ose ne faqen tone te fb deklarime online.

Cel. : 0675652425

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • D&V Studio Kontabiliteti
  D&V Studio Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  * Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg! ** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit. Jeni te mirepritur!...

 • Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Sherbime Kontabiliteti/ Cmime te Favorshme!
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 23/03/2017

  Në vëmendje të: Shoqerive te Biznesit te Vogel dhe te Madh. Ne fuknsion te menaxhimit fiskal te biznesit tuaj, ofroj sherbimet si me poshte: Sherbime Fiskale & Deklarimet Online Deklarimet tatimore – Une do te ndjek per ju te gjitha procedurat e ...

 • FINANCIER
  FINANCIER
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  JAM FINANCIER Nisur nga kerkesa dhe standartet per tju pergjigjur sa me mire parametrave te biznesit si dhe legjislacinoit ne fuqi ofroj per pune dhenesit apo cdo forme tjeter e individeve person fizik me TVSH apo pa TVSH sherbimet e meposhtme: Regji...