Sherbime financiare Tiranë

Published date: 12/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Sherbime financiare per te gjitha subjektet private si me tvsh ashtu dhe pa tvsh.
Mbajtje dokumentash..deklarime online te librave te shitjeve dhe blerjeve..per bizneset e vogla 8000 leke te rinje ne muaj per te medhenjte 16000 leke te rinje ne muaj dhe per profesion te lira si jurist avokat stomatolog noter perkthyes ligjor per vetem 5000 lek te rinj ne muaj..na kontaktoni dhe ne email.irida26zguro@gmail.com ose ne faqen tone te fb deklarime online.

Cel. : 0675652425

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Offriamo servizi di contabilita a prezzi ragionevoli
  Offriamo servizi di contabilita a prezzi ragionevoli
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 07/04/2017

  Ufficio di contabilita,Tirane! Offriamo consulenze in materia fiscale per la redazione dei bilanci, la compilazione delle dichiarazioni dei redditi e la gestione delle attività d’impresa. Questo servizio si offre anche per le imprese estere che vogli...

 • D&V Studio Kontabiliteti
  D&V Studio Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 04/04/2017

  * Per cdo Biznes te Vogel, te Mesem (Mikronjesi) ose Biznes te Madhe mund te gjeni oferta te ndryshme me cmime konkuruese ne Treg! ** Vazhdojne Kurset Profesionale te Kontabilitetit me oferta te reja per te gjithe te interesuarit. Jeni te mirepritur!...

 • Ofrojme sherbime te kontabilitetit me tarifa te ulta,Tirane
  Ofrojme sherbime te kontabilitetit me tarifa te ulta,Tirane
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Per te gjitha bizneset e vogla,te mesme dhe te medha ofrojme sherbime te kontabilitetit me cmime me konkurruese ne treg! ▪Mbajtja e llogarive kontabel dhe deklarimi i detyrimeve tatimore per cdo subjekt bazuar në SKK ▪Deklarimi i Librave të Blerjes d...