Zyre KONTABILITETI Tiranë

Published date: 04/10/2017
 • Location: 21 Dhjetori , Tirane, Tiranë, Tiranë, Albania

Ofrojmë shërbime të kontabilitetit për të gjitha llojet e bizneseve!
▪Mbyllja e Bilancit Kontabël dhe Hartimi i Pasqyrave Financiare
▪Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Librave të Shitjes
▪Deklarimi dhe Kërkesë Rimbursimi i TVSH-së
▪Deklarimi i Kontributeve të Sigurimeve Shoqërore dhe
Shëndetësore
▪Deklarimi dhe Largimi i Punonjësve
▪Deklarimi i Tatim Fitimit dhe Tatimit në Burim
▪Hartimi i Inventarit Fizik
Zyrë Kontabiliteti, Tiranë
Adr: Rr Frosina Plaku,21 Dhjetori,Tirane
Cel: 0692331039 / 0694148166

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Ofrojme sherbime Finance/Kontabiliteti
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 28/04/2017

  Ofrojme sherbimet Finance/Kontabiliteti si me poshte: - Deklarim online te - sigurimeve shoqerore dhe shendetsore, - largimet dhe shtimet nga puna te punonjesve tuaj - listepagesat e pagave - tatimin ne burim , - libra blerje dhe shitje - tatimit mbi...

 • Sherbime administrimi
  Sherbime administrimi
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Jam ekonomist, Nisur nga eksperienca sidomos ne kryerjen e kontrolleve apo mbylljen e rezultateve ditore ne njesi prodhimi tregetimi si furra buke, pasticeri si dhe cdo lloj tjeter subjekti me te njejtat kerkesa ofroj sherbimet sa me poshte: Iventari...

 • FINANCIER
  FINANCIER
  Kontabilitet - Financë - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  JAM FINANCIER Nisur nga kerkesa dhe standartet per tju pergjigjur sa me mire parametrave te biznesit si dhe legjislacinoit ne fuqi ofroj per pune dhenesit apo cdo forme tjeter e individeve person fizik me TVSH apo pa TVSH sherbimet e meposhtme: Regji...