Advance Physio – Klinika e Fizioterapise ne qytetin e Elbasanit Elbasan

Published date: 08/03/2017
 • Location: Elbasan, Elbasan, Albania

Advance Physio Klinika e Fizioterapise ne qytetin e Elbasanit merret me rehabilitimin ne fushen e Ortopedise, Traumatologjise,Reumatologjise, dhe Neurologjise. Ju mirepresim prane qendres tone per ti dhene fund dhimbjeve tuaja ne pak kohe me metodat me te fundit Japoneze. Adresa: Lagja 5 maj 30m nga kthesa Sares, Nr kontakti: 0696544191

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Klinika Dentare Lako
  Klinika Dentare Lako
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Lako Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 13 vjetësh në Tiranë me një s...

 • KLINIKE DENTARE ALB DENTAL
  KLINIKE DENTARE ALB DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Durrës (Durrës) - 03/05/2017

  PERSE TE NA BESONI NE? Garanci dhe seriozitet nga nje staf profesional dhe i azhornuar vazhdimisht me te rejat e fundit! Implante Italiane te markes Sweden & Martina Punimet e porcelanit jane Vita Omega, Gjermane. Materialet mbushese te markes Mi...

 • MAT DENTAL
  MAT DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Mat-Dental është një klinikë dentare e cila i ka fillimet e veta në vitin 1994 e hapur nga Dr. Sali Kurti i arsimuar në Universitetin e Tiranës në degën Stomatologji dhe specializuar më pas në profiling Ortopedi (Protezë). Klinika Den...