Klinika Dentare Lako Tiranë

Published date: 03/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Klinika Dentare Lako

Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako.

E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 13 vjetësh në Tiranë me një staf të kualifikuar mjekësh shqiptar dhe suportin e mjekëve italian, me shërbimet më të mira dentare në Shqipëri.

Adresa
Rruga Sami Frashëri,
Tirana, Albania
info@klinikadentarelako.al
www.klinikadentarelako.al

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • MAT DENTAL
  MAT DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Mat-Dental është një klinikë dentare e cila i ka fillimet e veta në vitin 1994 e hapur nga Dr. Sali Kurti i arsimuar në Universitetin e Tiranës në degën Stomatologji dhe specializuar më pas në profiling Ortopedi (Protezë). Klinika Den...

 • KISSDENT
  KISSDENT
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Sepse ne kliniken tone ju do te gjeni nje sherbim, ku gjithe ekipi i KissDent eshte i perkushtuar, per t’i dhene zgjidhje problemit Tuaj. Ju vete do te bindeni per kete, sepse ketu cdo sherbim eshte CILESOR dhe TRANSPARENT. Kete jua mundeson STAFI i ...

 • Ndriodent - Klinike Dentare dhe Laborator
  Ndriodent - Klinike Dentare dhe Laborator
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Ju ofrojme nje sherbim dentar cilesor dhe te garantuar, ne te gjitha fushat e dentistrise si terapi, endodonti, kirurgji, ortopedi, implantologji,ortodonci rr. Dibres, prane Farmacise 10 Tirana, Albania Call 069 855 4455