KLINIKE DENTARE ALB DENTAL Durrës

Published date: 03/05/2017
 • Location: Durrës, Durrës, Albania

PERSE TE NA BESONI NE?

Garanci dhe seriozitet nga nje staf profesional dhe i azhornuar vazhdimisht me te rejat e fundit!

Implante Italiane te markes Sweden & Martina

Punimet e porcelanit jane Vita Omega, Gjermane.

Materialet mbushese te markes Micerium, Italiane, lider ne Europe!

Tarifa te arsyeshme.

Konsulence falas.
Adresa:
Rruga: "Grigor Durrsaku"
Durres, Albania
E-mail: klinika@albdental.com
Telefon: +355 52 223327
Celular: +355 694070666

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Klinika Dentare Lako
  Klinika Dentare Lako
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Lako Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 13 vjetësh në Tiranë me një s...

 • MAT DENTAL
  MAT DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Mat-Dental është një klinikë dentare e cila i ka fillimet e veta në vitin 1994 e hapur nga Dr. Sali Kurti i arsimuar në Universitetin e Tiranës në degën Stomatologji dhe specializuar më pas në profiling Ortopedi (Protezë). Klinika Den...

 • KISSDENT
  KISSDENT
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Sepse ne kliniken tone ju do te gjeni nje sherbim, ku gjithe ekipi i KissDent eshte i perkushtuar, per t’i dhene zgjidhje problemit Tuaj. Ju vete do te bindeni per kete, sepse ketu cdo sherbim eshte CILESOR dhe TRANSPARENT. Kete jua mundeson STAFI i ...