KLINIKE DENTARE Tiranë

Published date: 03/05/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Klinika Dentare Vrioni

Klinika dentare Vrioni ,eshte hapur ne vitin 2004.Klinika u hap ne fillim me nje dhome pune ,dhe filloi te zgjerohej per te plotesuar kerkesat gjithnje ne rritje te pacienteve duke arritut ne gjendjen aktuale ,ku ofrohet sherbim me 5 dhoma pune foto62.

Duke pare mangesite e sherbimit stomatologjik ne vend ,si dhe problematiken e krijuar per pacientet te cilet per te marre sherbime ne specialitete te ndryshme duhet te levizin nga klinika ne klinike ,jemi perpjekur te krijojme nje poliklinike e cila ofron te gjithe gamen e sherbimeve stomatologjike ,ku pacienti merr te gjitha sherbimet e nevojshme ne te gjitha specialitetet ,ne te njejtin vend nga nje staf profesionist.

Jemi e para dhe e vetmja klinike dentare ne Shqiperi e cila qe nga viti 2007 ,ofron kryerjen e sherbime dentare me Sedacion.

Jemi e para dhe vetmja klinike e cila ofron Hipnozen Mjekesore si menyre ndihmese per qetesimin e pacienteve .

Ambientet e klinikes jane realizuar duke treguar kujdes per detajet ,e duke krijuar nje ambient clodhes ku nderthuret pastertia,ngjyrat,muzika ne sfond,lulet e shume detaje te tjera.Dr.Rasim Vrioni

Diplomuar ;Universiteti I Ankarase(Turqi),Fakulteti I Stomatologjise ne vitin 2003.staff23
Zoteron;
Diplomen e Mjekut Stomatolog (Master) , Universiteti i Ankarase
Diplomen e Radiologut Dentar ,Universiteti i Ankarase
Master ne Implantologji dhe Protetike Dentare

Specializuar ne Hipnoze Mjekesore dhe ne Stomatologji Estetike .
Anetar i :
Shoqates Dentare Shqiptare
Akademia e Stomatologjise Estetike Turke
Shoqata e Hipnozes Mjekesore (Turqi)

Ka kryer trajnimet e meposhtme ;

-Hipnoza Mjekesore ,Universiteti Yeditepe ,Stamboll (Turqi), 2003

-The Synergy of Colors ,Dr. Mario Besek (Zvicer ), 2005

-Corso di Dissezione Anatomico Su Cadavere,Aspetti e Techniche Chirurgiche Ai

Finni Delle Riabilitazioni Implantari. Universiteti SEMMELWEISS ,Budapest (Hungari) 2012

-Implantologjia Moderne dhe Sistemi Implantar SKY. ( Dr.Peter Brehm) 2009

-ANKYLOS ,multi –indicative, Dentac Dental Academy in VIENNA,Austri 2008

-Corso di Implantologia Clinica ,su impianti di tippo cilindrico,conico ,monofasico. 2009

-Corso Teorico-Practico Di Implantologia,Nuove Tecnologie in Chirurgia e Protesi Implantare. Doccente. Emanuele Morella. 2010

-OSSTEM AIC Sinus Training Course ,Eschborn ,Germany . 2012

-Sinus Lift, Surgical Technique-Live Surgery ,Hands on Course. Prof.Marco Esposito. 2011

Ka marre pjese ne keto kongrese e konferenca

-Kongresi i BASS (Shoqata Ballkanike Stomatologjike) 2003
-Kongresi 17 i BASS (Shoqata Ballkanike Stomatologjike) , 2012
-Konferenca e 5 ,Nacionale e Implanto-Protezes ,2011
-Konferenca e 6 ,Nacionale e Implanto –Protezes ,2012
-Kongresi i 10 nderkombetar ,i Akademise se Stomatologjise Estetike ,2006
-Kongresi i 11 nderkombetar ,i Akademise se Stomatologjise Estetike ,2007

Dr. Manjola Vrioni (Cergani) M.sc.

Diplomuar: Universiteti i Tiranes ,Fakulteti i Stomatologjise , 2007
Specializuar : Ortodoncistaffi2
Master shkencor i nivelit te dyte ne Ortodonci dhe Ortopedi Dentofaciale ,UNIZKM-Tirane,

Universiteti Tor Vergata Rome, 2012(me rezultatin ;shkelqyeshem 110 e lode)

Corso di perfezionamento:Evoluzione tecnica MBT ,mars2013-korrik2013,Ospedale George Eastman,Rome,Itali.

Corso di perfezionamento:Terapite distalizuese ne klasat e dyta,janar 2013,Bari,Itali.

Trajnim ; Tecnica Straight-Wire. Dr Renzo Sorato.

Ka marre pjese ne ;
-Problemet ne ortopedi dhe ortodonci, 2011.
-Turkish academy of Aesthetic Dentisry
11th International Congres of Aesthetic Dentistry ,2007,Stamboll,Turqi.
-Endodontia Moderna 2008,Tirane.
-Kongresi 17 I BASS(shoqata ballkanike stomatologjike) ,2012.
-Denistria Restorative Bashkekohore, 2011.
-Konferenca e 18 Kombetare Dentare Shqiptare, 2012.
-Konferenca e 6 Shkencore e Stomatologjise, 2010
-Konferenca e 7 Shkencore e Stomatologjise ,2011Rr. Frosina Plaku,
Tek 21 Dhjetori, ndermjet Hotel Mondial dhe Fakultetit te
Inxhinierise se Ndertimit, 50 m. nga Unaza.

Tel. : 042 22 16 37

Cel. : 068 40 799 89
Cel. : 069 23 068 99
Cel. : 067 21 327 05

Email. : info@vrionidental.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Zyra Dietologjike
  Zyra Dietologjike
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 02/05/2017

  Zyra Dietologjike Zyra jone dietologjike, prej 10 vitesh, ofron keshillim ushqimor dhe dietologjik te bazuar ne rekomandimet shkencore, duke ju dhene strategjine dhe njohurite e duhura per nje ushqim te ekuilibruar dhe shendet te mire. Qellimi yne es...

 • ofrohet part time fizioterapiste&masazhatore
  ofrohet part time fizioterapiste&masazhatore
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  pershendetje jam fizioterapiste dhe masazhatore ofroj masazhe anticelulite per femrat ( ofroj masazhe vetem per femra) kush eshte e interesuar ju lutem me kontaktoni ne adressen time te emailit Tel. : erisapasho88@gmail.com Cel. : erisapasho88@gmail....

 • Klinika dentare Ledismile
  Klinika dentare Ledismile
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 17/04/2017

  Mireserdhet ne Kliniken Dentare - LEDISMILE Klinika dentare LediSmile funksionon qe nga viti 2004. Eshte Kabinet stomatologjik i nje standarti Evropian me sherbime te garantuara nga mjeke stomatologe me eksperience shumevjecare te diplomuar dhe speci...