Ofroj Fizioterapi ne SHtepit Tuaja Tiranë

Published date: 14/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Ofroj trajtim fizioterapie ne shtepi tuaja ose ne klinike private,

Per te gjithe pacientet me problematika te ndryshme Ofroj:

Trajtime fizioterapeutike

1. Masazhe te ndryshme relaksuese

2. Si dhe terapeutike pёr patologjitё muskulare, reumatizmale, nervore, ortopedike si:
• Spondiloartrozat
• Dhimbjet e qafёs
• Dhimbjet e mesit
• Hernia Diskale
• Skoliozat dhe devijimet posturale
• Dhimbjet akute tё gjurit
• Rikuperimet posttraumatike
• Paralizat cerebrale, hemiplegji, paraplegji, parezat
• Luksacione, subluksacione dhe displazi
• Artritet, artrozat, koksoartrozat, gonartrozat
• Dёmtimet sportive
• Trajtimet pediatrike: Tortikolis, Pleksus Brachialis
• Masazh

KONTAKTIONI ne Gmail: Fizoterapialb@gmail.comFacebook: Fiziotetapi Alb

Tel. : fizoterapi@gmail.com

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Klinika Dentare Lako
  Klinika Dentare Lako
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Lako Klinika Dentare Lako është themeluar në vitin 2002 me iniciativën e Dr. Enkelejd Lako. E liçensuar nga Ministria e Shëndetsisë konform rregullores për shëndetin oral, Klinika Dentare Lako operon prej 13 vjetësh në Tiranë me një s...

 • KLINIKE DENTARE ALB DENTAL
  KLINIKE DENTARE ALB DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Durrës (Durrës) - 03/05/2017

  PERSE TE NA BESONI NE? Garanci dhe seriozitet nga nje staf profesional dhe i azhornuar vazhdimisht me te rejat e fundit! Implante Italiane te markes Sweden & Martina Punimet e porcelanit jane Vita Omega, Gjermane. Materialet mbushese te markes Mi...

 • MAT DENTAL
  MAT DENTAL
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 03/05/2017

  Klinika Dentare Mat-Dental është një klinikë dentare e cila i ka fillimet e veta në vitin 1994 e hapur nga Dr. Sali Kurti i arsimuar në Universitetin e Tiranës në degën Stomatologji dhe specializuar më pas në profiling Ortopedi (Protezë). Klinika Den...