PALESTRA PERFECT-FITNESS, AMBJENTI IDEAL PER TRUPIN TUAJ. Tiranë

Published date: 15/03/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Palestra ka hapur dyert per klient ne vitin 2010. Ajo nisi si nje iniciative per te sjelle prane klienteve kushte komode, pajisje moderne dhe cmime konkurruese.

Një palestër të pajisur me të gjitha mjetet e domosdoshme për të mbajtur trupin tuaj në formë të përkryer dhe instruktorët më të përgatitur në fushën e fitnesit, body fitnesit dhe të aerobisë dhe gjimnastikës.

Gjimnastika sportive është një metodë stërvitore me ushtrime statike dhe dinamike. Fillimisht kjo metodë stërvitore filloi të aplikohet për të rifituar aftësitë shpërthyese dinamike, lëvizore, statike dhe psiqike tek sportistët e gjimnastikës artistike si dhe për të perfeksionuar linjat e tyre trupore muskulore. Më vonë kur hyri kultura e fitnesit u fut duke qënë se është mjaft tërheqëse dhe argëtuese dhe mbi të gjitha jep rezultate të shpejta në forcat e lartpërmendura si dhe tonifikimin dhe zbukurimin e linjave të trupit.

Synon:

Formimin e lëvizjeve fizike dhe funksionale.
Formimin e lëvizjeve me karakter aplikativ sportiv.
Formimin e individit në tërësi, si nga ana trupore ashtu dhe nga ana intelektuale.
Përse duhet të frekuentojmë aerobinë, dhe cilat janë efektet që ajo jep?

Fizik; zhvillon forcën ,qëndrueshmërinë , elasticitetin.
Fiziologjik; rrit kapacitetin vital të mushkërive, djeg ose ul përqindjen e yndyrnave trupore, ndihmon në punën e zemrës dhe në qarkullimin e gjakut.
Psikologjik; ndikon në cilësinë e kordinimit, aftësinë e ritmit, të përshtatjes dhe reagimit.
Përsa i përket pulsit gjatë kërcimit goditjet në minutë është mirë të jenë 140 si mesatare. Aerobinë e përgjithshme mund ta ushtrojnë të gjithë njerëzit pa dallim moshe apo gjinie

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • OKAZION Sherbim Dentar ULJE E MADHE CMIMESH
  OKAZION Sherbim Dentar ULJE E MADHE CMIMESH
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 16/02/2017

  OKAZION: 068 21 84 111 ULJE E MADHE CMIMESH Mbushje 15 - 25 Mije Lek Te Vjetra! Heqje 5 -10 Mije Lek Te Vjetra! Ura Porcelani Dhe Zirkoni 50 - 100 Mije Lek Te Vjetra! Proteza, Kellef Dhembi, Porcelan dhe Metal. Pastrim Gurezash 10 Mije Lek Te Vjetra ...

 • Ofroj Fizioterapi ne SHtepit Tuaja
  Ofroj Fizioterapi ne SHtepit Tuaja
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 14/02/2017

  Ofroj trajtim fizioterapie ne shtepi tuaja ose ne klinike private, Per te gjithe pacientet me problematika te ndryshme Ofroj: Trajtime fizioterapeutike 1. Masazhe te ndryshme relaksuese 2. Si dhe terapeutike pёr patologjitё muskulare, reumatizmale, n...

 • Analiza ADN
  Analiza ADN
  Kujdesi i Shendetit - Tiranë (Tiranë) - 13/02/2017

  Bejme Teste ADN si psh: Atesi/Amesi Vella/Moter Gjysher/Nip/Mbese Nje game te gjere persa i perket Analizave Gjenetike www.ddc-shqiperi.com Cel. : 0697723212