Avokat dhe Konsulence Ligjore Tiranë

Published date: 08/02/2017
 • Location: 21 - Dhjetori, Tiranë, Tiranë, Albania

Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në familje dhe shkelje të ligjit të sigurimeve sociale apo të trafikut rrugor. Asistenze per demshperblim demi ne rast aksidenti. Me poshte shpjegohen shërbimet që zyra jone.

Shërbimet Ligjore përfshijnë:

– Ceshtje Civile dhe Ceshtje Penale

– Lidhje Kontratash për ndarje pronash, punësim, zgjidhje martese ne Shqiperi dhe ne Bashkimin Europian etj

– Përfaqësim per Biznese, Firma Private në kontestat gjygjësore

-- Trajtim demi dhe dembshperblim per familjaret, ne rast aksidenti edhe me pasoje vdekjen, zyra jone ofron sherbimin edhe per aksidentet e ndodhura ne Itali.

– Mbrojtje per persona në procedurën penaleTek ne mund të mbeshteteni në kompetencë,privatesi,gadishmëri për kryerjen e menjëhershme të nevojave tuaja urgjente.

Per çdo informacion mos hezitoni te na kontaktoni ne numrat e meposhtem ose permes email.


E-mail:ervin.muja@gmail.com

Adresa: Tek 21 - Dhjetori, Tirane.

Cel. : +355665792695

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/04/2017

  Sherbime ligjore “KODHELAJ” ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, ...

 • ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 12/04/2017

  OFROJME! Sherbime Ligjore AVOKAT Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane . Përfaqësimin ligjor dhe avokati. Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ush...

 • Avokat
  Avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Avokat Studio Ligjore Çela&Associates www.celaw.al info@celaw.al Cel. : 0672022277