Avokat Tiranë

Published date: 03/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Avokat

Studio Ligjore Çela&Associates

www.celaw.al

info@celaw.al

Cel. : 0672022277

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/03/2017

  Studio Ligjore "Duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë, Durres, Elbasan si dhe në qytetet kryesore të Shqipërisë duke ofruar shërbime ligjore me përkushtim maksimal dhe profesional. Ne do të jemi të disponueshëm në ҫdo kohë, duke Ju ofruar shë...

 • zyre juridike/avokat
  zyre juridike/avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  Studio ligjore “KLM Legal Service”, ofron konsulencë ligjore dhe përfaqësim në gjykatë për çështje te ndryshme civile, administrative, familjare apo tregtare. Studio jone ofron asistencë dhe konsulecë ligjore në proçedurat që duhen ndjekur për zgjidh...

 • Zyre avokatie
  Zyre avokatie
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 21/02/2017

  Pershendetje, Zyra jone Ofron mbrojtje ligjore per ceshte civile dhe administrative si dhe keshillim ligjor. Zyra drejtohet nga Znj.N. Kondi juriste me eksperience te gjate. Do t'ju luteshim qe ta shikonit zyren tone si nje mundesi te mire te zgjidhj...