Konsulence ligjore Tiranë

Published date: 20/02/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

Zyre juridike (avokatie) Ofron konsulence ligjore per ceshtje te ndryshme civile, tregtare dhe administrative si dhe perfaqesim perpara organeve gjyqesore.

Nese keni çeshtje te cilat mendoni qe duhet te zgjidhen ne rruge gjyqesore dhe eshte i nevojshem perfaqesimi me avokat, si dhe nese ju duhet konsulence ligjore, Jeni te mirepritur te na kontaktoni.

Sherbimet qe nder te tjera zyra jone ofron:
- shperblim demi (nga demtimi i shendetit apo humbja e jetes)
- ceshtje familjare dhe ceshtje te kujdesit ndaj femijeve (pensioni ushqimor)
- ceshtje gjyqesore civile... etj

Zyra jone- nje mundesi e mire e zgjidhjes se ceshtjeve tuaja ligjore.
Ne jemi ne sherbimin tuaj!

Per çdo informacion mund te na kontaktoni ose te na shkruani tek kontaktet si me poshte.


email: m.fdeutsch@gmail.com
Cel: 0692303038

Adresa: Rr. Jusuf Vrioni, Pl. Alsion, prane hotel Diplomat 1, Tirane

Cel. : 0692303038

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Ofrojme AVOKAT/ Konsulence juridike per çeshte penale, civile, familiare
  Ofrojme AVOKAT/ Konsulence juridike per çeshte penale, civile, familiare
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 13/02/2017

  Studio Ligjore "TP & PARTNERS" Ofrojme avokat per çeshtje penale dhe civile, te te gjitha llojeve. Ofrojme avokat duke ju perfaqesuar ne te gjitha çeshtjet qe kane te bejne me aksidentet automobilistike me pasoje deme te ndryshme (perfshire edhe ...

 • Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 13/02/2017

  Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në f...

 • Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Avokat dhe Konsulence Ligjore
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 08/02/2017

  Zyra jone ofron sherbime juridike dhe ndihmon ata persona që kanë probleme ligjore nga me te ndryshmet. Ne mund të japim ndihmë ligjore në fusha të tilla si çështje penale, çështje pronash, çështje borxhe, çështje ndarje familjesh, çështje dhunë në f...