ofroj Shebime Ligjore. AVOKAT Tiranë

Published date: 12/04/2017
 • Location: Tiranë, Tiranë, Albania

OFROJME!
Sherbime Ligjore AVOKAT


Përfaqësimi, mbrojtja apo çdo lloj konsulence ligjore ofrohet gjithashtu edhe në gjuhën Angleze dhe Italiane .
Përfaqësimin ligjor dhe avokati.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.
Përgatitja e kërkesë padive ose kërkesave gjatë proçedimit penal, si dhe e kërkesave ankimore, rekurseve kundër vendimeve gjyqësore, atyre të organit të Prokurorisë, Arbitrazhit ose të organeve të administratës publike si dhe çdo organizmi në të cilin aderon Republika e Shqipërisë.
Përgatitja e ankesave dhe kërkesave të personave fizik ose juridik.
Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Hartimin e dokumentacionit ligjor të të gjitha fushave të lejuara për ushtrimin e profesionit të avokatit.
Përpilimi i akteve që i nënshtrohen veprimeve noteriale.
Prania si mbrojtës në kohën e shoqërimit, ndalimit, arrestimit, gjatë proçesit të hetimit, shqyrtimit gjyqësor të personave në çështjet penale.
Përfaqësimi i personave fizik ose juridik në çështjet civile dhe administrative, në Gjykatë, në Arbitrazh dhe në organe të tjera të administratës publike.
Veprime të tjera ndihmëse juridike që parashikohen në ligj.
Ezaurimin e proçedurës ligjore për heqjen e Dekretit të Dëbimit (Ekspulsit) nga sistemi Shengen.


shpetimkodhelaj@gmail.com
Cel. : 0693926530

Contact seller Share

Useful information

 • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
 • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
 • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
 • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Related listings

 • Avokat
  Avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 03/04/2017

  Avokat Studio Ligjore Çela&Associates www.celaw.al info@celaw.al Cel. : 0672022277

 • Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Studio Ligjore ne Tirane-Avokat-Konsulence Juridike-Ndermjetesim
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 20/03/2017

  Studio Ligjore "Duraj" e zhvillon aktivitetin e saj në Tiranë, Durres, Elbasan si dhe në qytetet kryesore të Shqipërisë duke ofruar shërbime ligjore me përkushtim maksimal dhe profesional. Ne do të jemi të disponueshëm në ҫdo kohë, duke Ju ofruar shë...

 • zyre juridike/avokat
  zyre juridike/avokat
  Ligjore - Tiranë (Tiranë) - 16/03/2017

  Studio ligjore “KLM Legal Service”, ofron konsulencë ligjore dhe përfaqësim në gjykatë për çështje te ndryshme civile, administrative, familjare apo tregtare. Studio jone ofron asistencë dhe konsulecë ligjore në proçedurat që duhen ndjekur për zgjidh...